Burs-Der Burs Başvuruları

burs-der-bursEğitim gönüllüsü kişi ve kuruluşlar bir araya gelerek; dernek üyelerinin  yakınları başta olmak üzere, Türkiye’de ve Yurt Dışında Türk vatandaşı olarak Yüksek Öğretim gören öğrenciler ile Türkiye’de Yüksek Öğretim gören yabancı uyruklu öğrencilere, Nakti Yardım yapmak ve Burs vermek amacıyla Burs-Der 1 Ağustos-27 Eylül 2015 tarihleri arasında burs başvurularını kabul etmektedir. Burs başvuru formunu doldurmadan önce yapmanız gereken, derneğe ne katkınız olduğunu göstermek ve burs alma şansınızı artırmak için; “Öğrenci Burs Fonumuza ne katkınız oldu veya olacak” maddesini doldurmanız gerekiyor.

Burs-Der’in “Burs Yönetmeliğine” göre burslar, öncelikle dernek üyelerinin yakınlarına ve derneğe destek veren kişi ve kuruluşlara öncelik tanınarak veriliyor.

Derneğe burs başvurusu yapmakla,  kesin burs alacağınız anlamına gelmez. Fakat; devletimizin kurumları dışında, hayırsever eğitim gönüllüsü Burs veren birçok vakıf, dernek, üniversite ve şirketler bulunmaktadır. Zaman kaybetmeden arayış içinde olunuz. Unutmayınız; Derneğimize üye olmakla, Burs alma şansınız artmaktadır. Ankara merkezli, İstanbul, Erzurum, Çorum ve Adana’da üyelerimiz vardır.

2015-2015 Yüksek Öğretim yılında, Türk ve yabancı uyruklu öğrencilere karşılıksız verdiği Burs başvuruları 27 Eylül itibariyle sona ermiştir.Bu tarihden sonra yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.Başvurular değerlendirildikten sonra, kazanan öğrencilere Ekim ayı içinde duyurulacaktır.

Temsilcilik için başvuran öğrenciler ile görüşmelerimiz devam etmektedir.