Digital Solitude Burs Programı Başvuruları

Digital Solitude programının bir parçası olarak her yıl Akademie Schloss Solitude 24 ay boyunca 2 ila 4 dört kişiye burs verecektir. Burs, özellikle gazetecilik, hikaye anlatımı, kültür ve sanat, ve medya alanında çalışan kişilere yöneliktir.

Akademie Schloss Solitude’nin içeriğine ve onun disiplinlerarası ağına ilgi duyan ve bağımsız dijital projeler yürüten kişiler burs için başvuru yapabilirler. Program  online platform Schlosspost ile yayın yapılabilecek ve bağlantı  kurulabilecek formatlar ve yeni fikirler geliştirilmesi için yeni alanlar ve esneklikler sunuyor. Web sitesi aynı anda online bir dergi ve sanatçı portföyü ve genç sanatçıları ve sanat ilgilenenleri hedefleniyor.

  • 35 yaşından genç olanlar,
  • Eğitimini tamamlanmış gençler,
  • İyi bir İngilizce bilgisi olanlar,
  • Genç profesyoneller gazeteciler, geliştiriciler / kodlayıcılar, tasarımcılar ve sanatçılar başvuruda bulunabilirler.

Bursiyerler aylık 1150 € hibenin yanı sıra  kombine daire / stüdyo, elektrik, su ve ısıtma masrafları dahil ücretsiz olarak temin edilebilir, dijital film düzenleme stüdyosu, bir baskı ve fotokopi odasında, bir kütüphane ve çeşitli bilgisayar iş istasyonlarına ücretsiz erişim sağlayabilirler. Son başvuru tarihi 30 Haziran 2016‘dır.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.