Hulusi Efendi Vakfı Burs Başvurusu

hulusiefendi-vakfi-bursu

Vakıf senedimizde yer aldığı üzere Türkiye’nin ilmî, kültürel, sosyal ve ekonomik gelişmesine yardımcı olmak, bilgili ve aydın gençlerin yetişmesine maddeten ve manen katkıda bulunmak hedefi ile Vakfımız öğrencilerimizin eğitimlerine destek vermektedir.

Burs yardımlarımızda önceliğimiz; maddi durumu yeterli olmayan öğrenciler ile zeki ve çalışkan öğrenciler olmaktadır.

Vakfımızın 1986 yılındaki kuruluşundan önce Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Hazretleri’nin girişimleri ve gayretleri ile Darende genelindeki okullara destek verilmiş, özellikle İmam-Hatip Lisesi öğrencilerine nakdî ve aynî yardımlar yapılmıştır.

Vakfımızın kuruluşundan sonra ise ülkemiz genelindeki gönül dostlarımızın özverili çalışmaları ve destekleri ile Burs faaliyetlerine başlanmış, yıllardır binlerce öğrencimize burs yardımları yapılmıştır.

hulusi efendi vakfi burs yardimlari

Barınma Bursları

Barınma bursları ile yüksek öğrenimdeki öğrencilerin kaldığı evlere kira yardımları yapmaktayız. Bu vesile ile hem öğrencilere hem de ailelerine destek olmaktayız.

Eğitim Bursları

Eğitim burslarımız ile her seviyeden eğitim gören öğrencilere nakdî yardımlar yapmaktayız. Gençlerimizin ilim tahsili yaparken kaliteli bir eğitim de alabilmeleri için ülke çapındaki gönüllülerimizle var gücümüzle çalışıyoruz.

Kuran Kursu Bursları

Kur’an Kursu Hizmetlerimiz kapsamında açılan ve ihtiyaçları karşılanan kurslarımıza yemek ve rehberlik yardımları yapıyor, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

İletişim Bilgileri

Sorularınız için Hulusi Efendi Vakfı Eğitim ve Burslar Birimi ile irtibata geçebilirsiniz.

Telefon: 0422 615 15 00
E-posta: burslar@hev.org.tr
Temsilcilikler: Hulusi Efendi Vakfı Temsilcilikleri
Burs Başvuru Formu: Hulusi Efendi Vakfı Burs Formu