Konya İlahiyat Derneği Burs Başvurusu

1. Konya İlahiyat Derneği tarafından verilen burslardan sadece N.E.Ü. Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi öğrencileri faydalanabilir.
2. Burs başvuruları 9-25 Ekim 2022 tarihleri arasında yalnızca internet üzerinden yapılacaktır. Son başvuru tarihinden sonraki başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.
3. İhtiyacı olan öğrencilerimiz için tahsis etmiş olduğumuz bu burslar yardımseverlerden toplanan bağış ve zekatlardan verilmektedir. Başvuru yaparken bu hususları dikkate almanızı ve formu doldururken eksik ya da gerçek dışı beyanda bulunmamanızı önemle rica ederiz. Gerçek dışı beyanda bulunduğu tespit edilen öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.
4. Gerekli görüldüğü takdirde Konya İlahiyat Derneği yönetimi gelir ve giderlerinize dair bilgilerinizi, kontrol amacıyla belgelendirmenizi isteyebilecektir.
5. Vermiş olduğunuz bilgiler, sadece burs komisyonu tarafından görülecek ve üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşılmayacaktır.
6. Şahsınıza ait ve sizin tarafınızdan yapılmayan bir başvuru olması durumunda dernek yönetimiyle bilgi@konyailahiyatdernegi.org.tr adresinden iletişime geçiniz.

http://konyailahiyatdernegi.org.tr/