Nevvar Salih İşgören Vakfı Burs Başvuruları

Vakıf internet sitesinde, kayıt sisteminin ön başvuruya kapatılması sonrasında, ön başvuru sahipleri, vakıf internet sitesi ile vakıf sosyal medya hesaplarından birkaç hafta içerisinde duyurulacak sonuç sorgulama ekranı ya da genel duyuruyla KENDİ DURUMLARINA YANIT BULABİLECEKTİR.

Ön başvuruların sonucu, SADECE vakıf internet sitesindeki sistem üzerinden SORGULAMA EKRANINDA sorgulanabilecektir.
Sorgulama ekranının SORGUYA AÇILDIĞI BİLGİSİ, vakıf internet sitesinin yanı sıra VAKFIN facebook-twitter-instagram sosyal medya hesaplarından BİRKAÇ HAFTA İÇERİSİNDE DUYURULACAKTIR.

Bu süreçte vakıf kurumsal telefonundan SONUÇ BİLGİSİ ALINMASI gibi bir durum hiçbir şekilde MÜMKÜN OLMAYACAKTIR.
Sonuç sorgulama duyurusu YAPILDIKTAN SONRA; Sorgulama linkine TC Kimlik numarası girerek BAŞVURUYA HAK KAZANDIKLARINI GÖREN aday bursiyerler, beyan ve belge doğrulama süreci için, vakıfça talep edilen ve SADECE kendilerinin sorgulama ekranında görecekleri GEREKLİ BELGELERİ EKSİKSİZ OLARAK HAZIRLAYACAKLARDIR.
BAŞVURUYA HAK KAZANDIKLARINI GÖREN ADAY BURSİYERLER, SORGU EKRANINDA GÖRDÜKLERİ ADRES YA DA POSTA KUTUSUNA, BELGELERİN İLGİLİ ADRESE SON GÖNDERİM TARİHİ GÜNÜNE KADAR POSTA & KARGO & KURYE İLE GÖNDERECEKLERDİR.
Ön başvuru aşamasını geçerek, aday bursiyer olmaya hak kazanan isimler dışındaki isimler tarafından gönderilen belgeler, burs değerlendirme sürecinde DİKKATE ALINMAYACAKTIR .
2023-2024 Nevvar – Salih İşgören Vakfı Bursu için öğrencilere ödenecek BURS MİKTARI – TUTARI – PERİYODU; başvuruların mahiyeti ve vakfın bütçesi göz önünde tutularak, vakıfça değerlendirilerek BELİRLENECEKTİR.
Tüm öğrencilerimize başvuruları için teşekkür eder, eğitim hayatlarında başarılar ve sağlıklı günler dileriz.
NEVVAR – SALİH İŞGÖREN VAKFI
İletişim: info@nevvarsalihisgoren.org.tr
#nevvarsalihişgörenvakfıbursu

https://bursmerkezi.nevvarsalihisgoren.org.tr/

6 Comments

  • Abla iki evladını da Allah bağışlasın. Çok değil ama cuzzi bir miktar bağışta bulunmak isterim. Bana ulaşırsanız sevinirim.

  • Bu seneki sonuçlar ne zaman açıklanacak

  • Ablacım yukarıda internet adresi var http://burs.nevvarsalihisgoren.org.tr/ buradsn başvuruyoruz.

  • Hayir

  • 2020 2021 dönemi burs başvurusu başladı mı

  • bu kuruma allah bin kere razı olsun

Comments are closed.