SSI Erasmus Burs Başvurusu

Heriot-Watt Üniversitesi (İskoçya), Buskerud Vestfold Üniversitesi(Norveç) ve Budapeşte Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi(Macaristan)’nin oluşturduğu üçlü konsorsiyum tarafından 2 yıllık bir ortak uluslararası master programı sunulmaktadır.

SSI Erasmus; Elektrik mühendisliği, elektronik, bilgisayar mühendisliği, endüstri mühendisliği, fizik, malzeme bilimleri, makine mühendisliği, biyomedikal ve benzeri alanlarda eğitim gören ve bu alanlarda üstün başarı gösteren öğrenciler için master fırsatı sunmaktadır. Master programına öğrenim ücreti, seyahat masrafları, 1000 Euro aylık burs dâhildir.

Akıllı sistemler kendi kendine yetebilen mikro, nano, biyo sistem ve bileşimleri tarafından desteklenen gelişmiş bir sistemdir. Hayatın her alanında ürün ve hizmetlerin gelişimine katkı sağlar. Avrupa’daki tüm sektörlerin ve ekonominin rekabeti için stratejik öneme sahiptir. Bu program endüstri ile ilgisi her geçen gün artan mikro sistem teknojilerinin insan ihtiyacını karşılamak için hazırlanmıştır.

Program Ülkeleri Bursu: EMMC konsorsiyumu tarafından seçilen Avrupa master öğrencileri için geçerlidir ve ortak ülkeler bursu kriterlerini sağlamayan öğrenciler için geçerlidir.28 Avrupa ülkesi, İzlanda, Lihtenştayn, Norveç, Türkiye ve Makedonya bu kapsamda değerlendirilir.

Program ülkeler bursu son başvuru tarihi 27 Ocak 2016′ dır.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.