Work and Travel Yapacaklara Burs Gibi İndirim!

dc

Bu yaz sen de Amerika da hem çalışıp para kazanmak, hem ingilizceni geliştirmek, hem de Amerikayı gezerek harika ve unutulmaz bir yaz geçirmek ister misin?

Work And Travel programı, Amerikan hükümeti kontrolünde yapılan, dünyanın farklı ülkelerinden üniversite öğrencilerinin yaz tatili boyunca çalışıp yabancı dillerini geliştirme imkanı buldukları, Amerikayı ve farklı kültürleri tanıma imkanı sağlayan kültürel bir değişim programıdır.

Work and travel programına katılmak için öncelikle tam zamanlı üniversite öğrencisi olmak, akademik not ortalamarının 4 üzerinden 2 olması ve orta seviyede İngilizce konuşabiliyor olmaları gerekmektedir. Eğlence & Su Parkları, Otel /Resort & Casino İşleri, Otel İşleri, Restaurant – Cafe, vb. yerler çalışabileceğiniz işler arasındadır.

Programa katılacak adayların özellikle erken kayıt döneminde kayıt olmaları gerek zengin iş tercihi, gerekse ekonomik açıdan öğrencilere birçok avantaj sağlamaktadır.

30 Ekime kadar burshaberleri.com aracılığı ile Work & Travel programına kayıt olan öğrencilere 200 USD indirim fırsatını kaçırmayın. Kampanyaya katılım için bilgi istek formunda yer alan Talebiniz kısmına burs haberleri 2017 yazmanız yeterli olacaktır.

Work and Travel Bigi İstek Formu

Grand International İletişim Bilgileri

Adres : Barbaros Blv. Eski Yıldız Cad. No : 16-4 BEŞİKTAŞ – ISTANBUL, TURKEY
Telefon : +90 (212) 259-5996
Cep : +90(544) 453-0788
Web: www.grandedu.net