Yurtiçi ve Yurtdışı Yüksek Lisans Bursu Veren Kurumlar

Yüksek lisans ingilizcesi master olan ve lisans eğitimini tamamladıktan sonra eğitimini sürdürmek isteyen öğrenciler içindir. Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans olarak ikiye ayrılıyor ve ALES sınavına girip yeterli puan almanız ve başvuracağınız üniversitenin şartlarını sağlamanız gerekiyor. Tüm bu şartları sağladıktan sonra ihtiyacı olan öğrencilerin burs arayışları başlamaktadır.

Bu sayfayı Yüsek Lisans’ta öğrenim gören ya da Yüksek Lisans yapmayı planlayan arkadaşlarımız için hazırladık. Lisans düzeyinde burs veren öğrencilerin burs bulması yüksek lisansta öğreniminde okuyan öğrencilere göre daha kolay olsa da detaylı arama ve araştırmalar sonucunda sizler de burs bulabilirsiniz.

Burs Haberleri ekibi olarak Yurtiçi Yüksek Lisans Bursları ve Yurtdışında Yüksek Lisans Bursları’nı sayfamız üzerinden sürekli paylaşıyoruz. Sitemizde tüm bu bursları http://www.burshaberleri.com/burs/yuksek-lisans linkinden takip edebilirsiniz. Öte yandan sitenin tepesinde yer alan arama çubuğundan da arama yaparak bu burslara ulaşabilirsiniz.

Yurtdışı Bursları olarak kategoriye ayırdığımız bursları takip ederekte diğer tüm yurt dışı burslarına ulaşabilirisiniz. Bunun için de http://www.burshaberleri.com/burslar/yurt-disi-egitim-burslari kategorisini takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki Listede Yüksek Lisans Bursu Veren Kurumların örnek bir listesi yer almaktadır. Bazılarının süresi geçmiş olsa da bu yazıyı favorilerinize ekleyerek bir sonraki dönem burs başvuruları açıldığında takip etmeye devam edebilirsiniz.

Yurtiçi Yüksek Lisans Bursları

Yurtdışında Yüksek Lisans Bursları