Adıyaman Üniversitesi Bursları

adiyaman-universitesi-bursAdıyaman Üniversitesi öğrencileri Kredi Yurtlar Kurumu’nun vermiş olduğu burs ve kredilerin yanında vakıf, dernek, özel sektör ve diğer kurumlardan da burs alabilir. Öğrenciler yeni eğitim öğretim yılı başladıktan sonra Adıyaman Üniversitesi’nin internet sitesindeki duyuruları takip ederek burslardan haberdar olabilir. Ayrıca üniversitenin vereceği burslara fakültenin öğrenci işleri panolarından veya burs ofislerinden takip edebilirler. Burs almak için uygun durumda olan öğrenciler başvurularını internet üzerinden veya öğrenci işlerinden yapabilecekler.

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ VE YEMEK BURSU

Üniversitemiz tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize katkıda bulunmak üzere 200 öğrencimize Yemek Bursu verilmekte olup aynı zamanda 185 öğrencimizin Kısmi Zamanlı statüde çalıştırılmasına olanak sağlamaktadır.

  

Başvuru Tarihleri

Her yıl ekim ayının ilk haftasında  başvurular alınmakta olup başvurular Üniversitemiz web sitesinden yapılmaktadır. Başvurular arasından çalışacak arkadaşlarımız kurayla seçilir ve sonuçlar web sitesinde yayınlanır.

Kısmi Zamanlı olarak görevlendirilen öğrencilerimiz Üniversitemiz Akademik ve İdari birimlerinde çalışmakta olup aylık 40 saatlik çalışmayı gerçekleştirilmeleri beklenir. Ücretlendirme her yıl değiştirmektedir.

Ayrıca Adıyaman’da burs veren yerler için tıklayınız.

Adıyaman Üniversitesi İletişim Bilgileri

Adres: Altınşehir Mh. 3005 Sokak No:13 02040 ADIYAMAN
Tel: +90 416 223 38 00
E-Posta : bidb@adiyaman.edu.tr
Web: www.adiyaman.edu.tr