Adnan Duman Sinerji Silah ve Mühimmat Burs Başvurusu

Adnan Duman Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş., eğitim hayatını desteklemek amacıyla 300 ortaöğretim, lise, yüksek öğrenim ön lisans ve lisans öğrencisine geri ödemesiz burs vermeyi taahhüt ediyor. Bu burs, maddi durumu yetersiz olan öğrencilere destek sağlamayı amaçlıyor.

Burs Miktarı ve Süresi

Burs miktarı henüz açıklanmamış olup, yılda 9 ay süreyle Ekim ve Haziran aylarında ödenecek şekilde planlanmıştır. Bursun süresi boyunca öğrencilerin eğitim hayatlarına katkıda bulunmak hedeflenmektedir.

Başvuru Koşulları

Adnan Duman Sinerji Silah Bursu’na başvuruda bulunmak için öğrencilerin aşağıdaki şartları sağlaması gerekmektedir:

  1. Kırıkkale Nüfusuna Kayıtlı Olmak: Başvuracak öğrencilerin Kırıkkale ilinde ikamet etmesi gerekmektedir.
  2. Maddi Durumunun Yetersiz Olması: Öğrencilerin, ailelerinin ve kendilerinin gelir durumunu belgelendirmeleri şarttır.
  3. Üniversite Ön Lisans ve Lisans Öğrencileri İçin 2023 Yılında İlk Kez Kayıt Yaptırmış Olmak: Başvuracak üniversite öğrencilerinin 2023 yılında ilk kez kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.

Burs Başvuru Süreci

Burs başvuruları, internet sitesi üzerinden üyelik oluşturduktan sonra online başvuru formunun doldurulmasıyla gerçekleştirilmektedir. Başvuru süreci hakkında detaylı bilgi almak için ilgili internet sitesini ziyaret etmeniz önerilir.

Burs Başvuru Tarihleri

2024-2025 dönemi burs başvurularının Eylül ayı içinde yapılması beklenmektedir. Geçen yıl başvurular 18 Eylül ile 25 Eylül tarihleri arasında alınmıştır. Tarihlerin kesinleşmesi durumunda, öğrencilerin başvuru sürecini takip etmeleri önemlidir.

Başvur Formu İçin Tıklayın.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir