Alucra Vakfı Burs Başvurusu

ALUCRA KALKINMA VE EĞİTİM VAKFI

BURS DEĞERLENDİRME KOMİSYONU DUYURUSU

  1. Vakfımız Yönetim Kurulu tarafından Yüksek Öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 2021-2022 döneminde Vakfımızın Burs Yönergesi doğrultusunda burs verilmesi kararlaştırılmıştır.
  2. Başvuracak öğrencilerin devlet üniversitelerinde ya da vakıf üniversitelerinde (Özel Üniversite) tam burslu ve en az 4 yıllık Fakülte veya Yüksek Okul örgün lisans programlarında kayıtlı, aktif öğrenci olmaları gerekmektedir.
  3. Açık Öğretim Fakültesi ve 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin müracaatları kabul edilmeyecektir.
  4. Burs almak için müracaat etmek isteyen öğrenciler, Vakfımızın www.alucravakfi.org adresindeki web sayfasında yayımlanan burs yönergesini inceleyerek yönerge ekindeki başvuru formunu 04/10/2021– 18/10/2021 tarihleri arasında bağlı oldukları köy veya mahalle derneklerine teslim edeceklerdir.
  5. Dernekler teslim aldıkları burs başvuru formlarını en geç 22/10/2021 tarihi akşamına kadar vakfımız merkezine teslim edeceklerdir.
  6. Daha önceki yıllarda burs alan öğrencilerin de bu yıl burs alabilmeleri için tekrar müracaat etmeleri gerekmektedir.
  7. Başvuru formunun eksik veya yanlış doldurulmasından başvuran kişi sorumlu olacaktır. Eksik ve yanlış beyanda bulunanların başvuru formları değerlendirmeye alınmayacaktır.
  8. Burs Değerlendirme Komisyonu tarafından başvurular incelenerek değerlendirildikten sonra burs verilmesi uygun görülenlerin isim listesi en geç 15/11/2021 gününe kadar Vakıf Yönetim Kuruluna teslim edilecektir.
  9. Burs ödemeleri, burs almaya hak kazananların başvuru formunda yazılı banka IBAN numaralarına havale yolu ile aylık ödenecektir.
  10. Telefon ve IBAN numaraları burs talep eden öğrencinin şahsına ait olmalıdır.
  11. Kendi köy derneğinden ve diğer kurumlardan burs alan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

İlgililere saygı ile duyurulur.

BURS FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2 Comments

  • Mahalle derneği dediğiniz şey ne anlamadım açıklar mısınız formu nereye vermeliyiz tam olarak

Comments are closed.