Amelia Earhart Doktora Bursu Başvuruları

2022 Zonta International Amelia Earhart Bursları için başvurular devam ediyor!

Küresel olarak, kadınlar havacılık endüstrisindeki işgücünün yaklaşık yüzde 25’ini oluşturuyor. Zonta International, kadınların tüm kaynaklara erişebilmesi ve karar alma pozisyonlarında erkeklerle eşit olarak temsil edilmesi misyonunu yerine getirme çabası içinde, Amelia Earhart Bursu’nu sunuyor.

Başarılı bir şekilde başvurmak için, bu programla ilgili tüm ayrıntıları – uygunluk kriterlerini, gereksinimleri, son başvuru tarihini ve daha fazlasını öğrenmek için lütfen bu bölümü okuyun. Aşağıdaki tablo size ne beklemeniz gerektiğine dair bir genel bakış sağlayacaktır.

Amelia Earhart Bursları Hakkında

Amelia Earhart Bursu 1938 yılında ünlü pilot ve Zontian, Amelia Earhart onuruna kurulmuştur. NS US $ 10,000 Burs, havacılık ve uzay mühendisliği ve uzay bilimlerinde doktora/doktora derecesine sahip 35 kadına her yıl verilmektedir. Bu alanlarda akredite lisansüstü kurslar ve dereceler sunan herhangi bir üniversite veya kolejde kullanılabilir.

Programın 1938’deki başlangıcından bu yana Zonta, 1,674 ülkeden 11 kadına toplam 1,245 milyon ABD Dolarından fazla olan 75 Amelia Earhart Bursu verdi.

Amelia Earhart Bursları- UYGUNLUK

  • Havacılık ve uzay mühendisliği veya uzay bilimlerine uygulanan araştırmaları yürüten üstün bir akademik kayıt sergileyen doktora/doktora derecesine sahip herhangi bir uyruklu kadın uygundur.
  • Öğrencilerin tam zamanlı bir doktora/doktora programına kayıtlı olmaları ve başvurunun yapıldığı tarihte o programın en az bir yılını tamamlamış veya havacılık ile ilgili bir alanda yüksek lisans derecesi almış olmaları zorunludur.
  • Adayların doktora programından mezun olmaması gerekir. veya doktora programı Nisan 2023’ten önce.
AYRICA BAKINIZ:   Fransa’da PGSM Uluslararası Yüksek Lisans Bursu 2022-2023

UYGULAMA METODU

Burs Komitesi başvuruları inceler ve alıcıları Zonta International Board’a önerir. Tüm başvuru sahipleri, başvurunun gereksinimler bölümünde belirtilen kriterlere göre değerlendirilir. Değerlendirmelerin tüm detayları gizli tutulur; değerlendirmeler başvuru sahiplerine açıklanmaz. Tüm başvuru sahiplerine durumları Nisan ayı sonuna kadar bildirilecektir.

Tıkla DÜĞME uygulamak için aşağıda.

Son başvuru tarihi

2022 Amelia Earhart Bursu başvurusu, 15 Kasım 2022.