Amerika Devos Enstitüsü Sanat Yönetimi Bursu

Amerika DeVos Enstitüsü Sanat Yönetimi Bursu için sanat veya kültürel organizasyonlarda en az beş yıllık yönetim tecrübesi olan herkes başvuru yapabilir. Burs, katılımcıların seyahat masraflarını, konaklama, günlük yaşam masraflarını ve vize başvuru ücretlerini karşılamaktadır.

Devos Enstitüsü burs programı, Amerika ve dünyanın her yerinden zorlu bir başvuru sürecinden sonra seçilen sanat yöneticilerine burs programı sunmaktadır. Katılımcılar Washington D.C de 4 hafta süren ve üç yıl devam eden yaz programına katılırlar. Burs, kar amacı gütmeyen yönetim, planlama, bağış toplama, değerlendirme ve pazarlama alanlarında yoğun akademik eğitim imkânı sunar. Amerika’daki kültür kurumlarının yöneticilerine erişim şansı sağlar. Katılımcılar, Yoğun ve etkili grup çalışmalarına katılabilirler ve kişisel danışmalık hizmetinden faydalanabilirler.

Başvuru Şartları:

  • Katılımcıların sanat ve kültürel organizasyonlarda en az beş yıllık yönetim tecrübesi olmalıdır.
  • Katılımcılar karar verme yetkisine sahip bir yönetici veya genel müdür olarak görev yapıyor olmalıdırlar.
  • İyi derecede yazılı ve sözlü iş İngilizcesi istenmektedir.
  • Washington D.C deki 27 Haziran-22 Temmuz 2016, 26 Haziran- 21 Temmuz 2017 ve 25 Haziran -20 Temmuz 2018 tarihleri arasındaki programlara katılmalıdırlar.

Programlar boyunca katılımcılara danışmalık hizmeti verilecektir.

Son başvuru tarihi 15 Aralık 2015′ tir .

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.