Kadınlar için Avon Vakfı Burs Başvurusu

Kadınlar için Avon Vakfı, bu yıl 7.’sini düzenlediği burs programında, her birine 2100 ABD Doları burs vereceği bursiyer sayısını 200’e yükseltirken, Avon temsilcilerini bu yıl ilk defa kendileri için de başvuru yapmaya da davet ediyor.

Başvurular https://www.scholarsapply.org/avonglobal/index.php adresinden 12 Kasım 2018 tarihine kadar online olarak yapılabiliyor.

Avon Vakfı, temsilcilerinin çocuk ve torunlarının eğitim hedeflerini gerçekleştirmesine yardımcı olmak üzere, en yüksek satış yapan temsilcilerin çocuk ve torunları için Avon Global Burs Programı’nı 2012 yılında başlatmıştı. Vakıf, projelerinde kadın ve kız çocuklarının eğitimine yatırım yapmanın, sadece o kadınlara değil, aynı zamanda aileleri, toplumları ve ülkelerine de fayda sağladığı bir dalga etkisi yarattığı görüşüyle hareket ediyor.

Uygun başvuru sahiplerinin 2018-2019 akademik yılında halihazırda resmen tanınmış bir yüksekokul, üniversite veya meslek/teknik yüksekokuluna tam zamanlı veya yarı zamanlı kayıt yaptırmış veya kayıt yaptırmayı planlıyor olması gerekiyor. Başvuru sahipleri, her yıl programa yeniden başvurup ve bursu dört defaya kadar alabiliyor. Bursiyerler, akademik performansları ve kariyer ve eğitim konusundaki arzu ve hedeflerini dile getirdikleri beyan göz önünde bulundurularak seçiliyorlar.