Aydın Vakfı Burs Başvurusu

🌟 AYDIN VAKFI BURS DUYURUSU – İSTANBUL’DA OKUYAN AYDINLI ÖĞRENCİLER İÇİN 🌟

Aydın Vakfı olarak, geleceğin aydınlık yıldızlarına destek olmaya devam ediyoruz. Eğitim hayatınızı kolaylaştırmak ve başarılarınıza katkıda bulunmak amacıyla burs başvurularınızı bekliyoruz.

Başvuru Detayları:

Son Başvuru Tarihi: 15 Eylül 2023

📌 Önemli Uyarılar:

  1. Sadece 1 kayıt hakkınız bulunmaktadır. İkinci kez kayıt yapmanız halinde başvurunuz iptal edilecektir.
  2. Başvuru formunu doldururken sayfalar arasında ileri-geri butonlarına basmamanız gerekmektedir. Form hata verebilir ve başvurunuz iptal olabilir.
  3. Kayıtta hata yaparsanız veya yanlış bilgi girişi yaparsanız ileri-geri butonlarını kullanmayınız. Formu düzenleme bölümünden daha sonra düzenleme yapabilirsiniz.
  4. Burs başvuru formlarınızın değerlendirilmesinden sonra sadece burs almaya hak kazanan öğrenciler belge teslim edeceklerdir. Form doldurma aşamasında belge iletmek veya teslim etmek gerekmemektedir.
  5. Formun bir sonraki adımında resminizi yükleyeceksiniz. Resminiz biometrik olmak zorundadır. Başka şekillerde iletilen resimlerin formları iptal edilecektir.

📸 Resim Yükleme: Örnek resimler için formu ziyaret edebilirsiniz.

Sevgili Aydınlı Öğrencilerimiz,

Vakfımızın Burs Komitesi kararıyla sadece ailesi Aydın ilinde oturan ve Aydın doğumlu öğrencilerimizin burs başvuru hakkı bulunmaktadır. Amacımız, kısıtlı imkanlarla sağladığımız burslarla, Aydın’dan İstanbul’a gelen öğrencilerimizin karşılaşabilecekleri zorlukları aşmalarına yardımcı olmaktır.

Aydın’a gönül veren tüm hemşehrilerimize anlayışlarından dolayı teşekkür ederiz.

Unutmayın, son başvuru tarihi 15 Eylül 2023. Geleceğinize destek olmak için başvurularınızı bekliyoruz!

Burs Başvuru Formu