Bağcılar Belediyesi Kırtasiye Yardımı Bursu

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde yaşayan birinci sınıf öğrencilerine yönelik bir duyurumuz var. Bağcılar Belediyesi, eğitim-öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala, birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunuyor.

Bağcılar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden ve birinci sınıfa başlamaya hazırlanan öğrencilerin eğitim yılına daha iyi bir başlangıç yapabilmesi adına bu yardımı gerçekleştiriyor. Ancak bu yardımdan faydalanabilmek için belirli bir süreç izlenmesi gerekiyor.

Başvurular, online bir form aracılığıyla yapılacak. Bağcılar’da ikamet eden tüm birinci sınıf öğrencileri, bu fırsattan faydalanabilmek için başvuru yapabilirler. Başvuruda bulunan her öğrencinin başvurusu değerlendirmeye alınacaktır. Ancak, lütfen unutmayın ki, bu yardım sadece birinci sınıf öğrencileri için geçerlidir ve anaokulu öğrencilerinin başvuruları değerlendirilmeyecektir.

Bu yardım hakkında daha fazla bilgi almak için 0 212 444 00 92 numaralı telefondan Bağcılar Belediyesi ile iletişime geçebilirsiniz.

Eğer siz de Bağcılar Belediyesi’nin bu yardımından faydalanmak istiyorsanız, başvuru formunu doldurmak için buradan başvurabilirsiniz.

Son başvuru tarihi 30 Temmuz 2023‘tür.