Buldan Vakfı Burs Başvurusu

Buldan Vakfı, 5 yakından başarılı öğrencilere burs ve karşılıksız yardımlar yapmaya devam ediyor. 2020-2021 yılı için de üniversite öğrencilere burs imkanı sağlanacaktır. Derslerinde başarılı olup maddi imkanları yeterli olmayan tüm öğrencilerin Buldan Vakfı Bursu 2020 hibe başvurusunu yapmasını tavsiye ederiz. Başvurular online olarak yapılmakta olup 2020 yılı yaz aylarında başvurular başlayacaktır. Burs miktarı 250 TL ile 300TL arasında olacaktır.

Burs Şartları

 

Buldan Vakfı bursuna başvurmanız için bazı şartlara haiz olmanız gerekmektedir.

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
  • İhtiyaç sahibi olduğunu kanıtlamak.
  • Malvarlığı ve gelir durumuna göre maddi desteğe ihtiyacı olmak,
  • Kazanç getiren herhangi bir işte çalışmamak,
  • Başka bir kamu veya özel kurumdan maaş, ücret ve burs almamak( Kredi ve Yurtlar Kurumundan alınan katkı ve öğrenim kredileri hariç)
    • Ara sınıflar için: Genel başarı ortalaması 4 üzerinden en az 2 olup bir üst sınıfa geçiş hakkını kazanmış olmak. (Genel not ortalaması uygun olduğu takdirde en fazla 3 başarısız dersi olan öğrencilerin başvurusu kabul edilecektir. Devam edilen öğretim yılındaki alınmayan ders başarısız sayılacaktır.)
 
 

Başvuru Tarihi:

Buldan Vakfı yaptığı duyuru ile 2020-2021 bursu için başvurularını 15-31 Ağustos 2020 tarihleri arasında alacağını belirtti. Burs, karşılıksız verilmektedir.

Burs Miktarı

Vakıf karşılıksız olarak burs almaya hak kazanan öğrencilere 250-300 TL arası aylık nakdi yardım yapmaktadır.

Başvuru Adresi ve Formu

Buldan Vakfı bursuna başvurmanız için form doldurup elden ya da posta ile istenen bilgi ve belgeler ile birlikte vakfa başvurmanız gerekmektedir. Eksik bir belge ya da bilgi olursa başvurunuz geçersiz sayılır.

https://buldanvakfi.org/pdf/burs-basvuru-formu.pdf

Başvuru Sonuçları

Buldan Vakfı’na burs başvurusu yaptıktan sonra mülakat aşamasını da geçerseniz bursu kazandığınızda sizinle telefon ve e-posta yolu ile iletişime geçilerek burs verme süreci başlatılacaktır.