Chatham House Stajı

Başvurular şu anda için Chatham House Stajı. Bu nedenle, bir staj yeri arıyorsanız, Chatham House stajı anlamına gelir.

Chatham House, Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü, Londra merkezli bağımsız bir politika enstitüsüdür. Misyonu, sürdürülebilir, müreffeh ve adil bir dünya inşa etmeye yardımcı olmaktır.

Chatham House çalışanları, çok çeşitli küresel sorunlara yeni ve farklı bakış açıları getirmeye yardımcı olur. Via Chatham House, çalışanların mesleki becerilerini geliştirmeleri ve ağlarını geliştirmeleri için ilgi çekici bir ortam sağlar.

Chatham Evi

Chatham House, Londra’da bulunuyor. Çalışanları, herkes için daha müreffeh, adil ve güvenli bir dünya inşa etmeye yönelik fikirleri etkilemek için STK, siyasi ve kurumsal alanlardan bireyler ve kuruluşlarla birlikte çalışır.

İlk deneme süresi var. Saatler esnek. Başvuruları tam zamanlı veya yarı zamanlı olarak değerlendirmekten mutluluk duyuyoruz.

Chatham House, aday başvurularını değerlendirirken kalacak yer bulma konusunda yardım sunamaz ve gerektiğinde bu görevler için çalışma izni veya vize başvurusunda bulunamaz.

Her durumda, Chatham House istenmeyen başvurulara yanıt verileceğini garanti edemez.

The Chatham House Stajı Hakkında 2023

Chatham House’un staj programı olan bu program, uluslararası ilişkilerde gelecekteki kariyerlerle ilgili bir deneyim sağlamak için tasarlanmıştır.

Bu program, mentorluk fırsatları ve örgün eğitim sunduğu için üniversite eğitiminin sonuna gelen veya çalışma hayatlarının erken bir aşamasında olan öğrenciler için geçerlidir.

Stajyerler üç aya kadar atanır, staj 3 aya kadar sürer ve çoğunlukla enstitünün araştırma departmanlarında ve İletişim, Yayıncılık ve Dış İlişkiler gibi bazı araştırma dışı departmanlarda mevcuttur. Her ne kadar ücretsiz stajlar, kariyer gelişimine yardımcı olmak ve teşvik etmek için tasarlanmış olsa da.

AYRICA BAKINIZ:   Bir Başlangıçta Stajyer: Bu Kadar Başarılı Olmak İçin Kolay Adım Adım Kılavuz

Program esnek bir şekilde sunulur; örneğin, öğrenciler stajlarını eğitim, yarı zamanlı çalışma ve diğer taahhütler etrafında şekillendirebilir.

Stajyerler süpervizyona tabi tutulur ve faaliyetleri katıldıkları Programa/Bölüm’e bağlıdır. Bu faaliyetler, araştırma çalışması ve taslak raporların hazırlanmasından idari görevlere, istatistiksel verilerin derlenmesine, etkinlik ve medya yönetimine yardımcı olmaya vb. kadar uzanır.

Başarılı başvuru sahipleri, küresel varlığı olan önde gelen bir düşünce kuruluşunun çalışmalarına ve yönetimine doğrudan maruz kalmayı bekleyebilirler.

Mevcut fırsatlar

Chatham House’daki mevcut fırsatlar arasında

  • Dış İlişkilerde Donör İlişkileri Koordinatörü, Bilgi Teknolojileri BT Başkanı
  • Hoffmann Merkezinde Hoffmann Sürdürülebilir Kaynak Ekonomisi Program Koordinatörü Merkezi
  • Proje Yöneticisi – Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki Orta Doğu ve Kuzey Afrika Programı (MENAP).
  • Enerji, Çevre ve Kaynaklarda Araştırma Görevlisi / Araştırma Görevlisi
  • Araştırma Görevlisi – Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da Orta Doğu ve Kuzey Afrika Programı (MENAP)

Chatham evi birkaç staj imkanı sunar. Sunulan bu staj pozisyonları ücretsizdir ancak Chatham house, tüm stajyerler için olumlu ve faydalı bir deneyim sağlamaya çalışır.

Chatham House Staj Yararları

Stajyerler, Chatham House’un dünya lideri bir düşünce kuruluşu olarak çalışmalarına ve yönetimine doğrudan maruz kalma arayışında olabilirler. Ayrıca, bir staj avantajı aşağıdaki fırsatları içerir:

  • Katılmak araştırma Bölgesel ve tematik araştırma bölümleri tarafından düzenlenen seminerler, atölye çalışmaları ve tartışma grupları.
  • Birleşik Krallık’taki politikacılar, akademisyenler, gazeteciler, diplomatlar, iş dünyası liderleri vb. gibi uluslararası liderler ve uzmanlar tarafından hitap edilen üyelerin etkinlik programındaki bazı etkinliklere katılın.
  • İş dünyası ve politika çıkarları için kritik olan çeşitli yeni sorunlarla ilgili konferanslara katılın.
  • Ücretsiz araştırma sorgulama hizmeti ve herhangi bir zamanda 10 adede kadar ücretsiz ödünç verme dahil olmak üzere bilgi hizmetine ve kütüphaneye erişin.
  • Toplantı üreterek yazma ve düzenleme becerisini geliştirmek

Ayrıca, ek staj avantajları şunlardır:

  • Öğrenme stilleri, etkili iletişim, sunum ve liderlik becerilerini içeren 2 günlük yapılandırılmış bir eğitim kursuna katılım.
  • Staj boyunca ev sahibi departmandan/programdan atanan mentor.
  • Staj süresince en az iki kez, ilerleme ve gelişimi tartışmak için planlanmış bir gözden geçirme toplantısı yapılmalıdır. Eğitimin tamamlanmasının ardından, her stajyere ilerlemelerinin yazılı bir incelemesi verilecektir.
  • Enstitü üyeliğinin yeni nesline odaklanan etkinlikler ve ağ oluşturma fırsatları programı olan 35 Yaş Altı Forumuna erişim.
  • Dergisinin The World Today ve International Affairs dergisinin ücretsiz kopyaları.
  • Chatham House’da ücretsiz öğle yemeğine hak kazanma.
  • Londra Bölgeleri için seyahat geri ödemeleri 1-6, günlerce çalıştı.
  • 12 aylar, Chatham House bireysel üyeliğine stajın tamamlanmasının ardından yarar sağlar.
  • Chatham’ın direktörü tarafından stajın başarıyla tamamlandığını gösteren sertifika
AYRICA BAKINIZ:   Güney Afrika’daki Radyo Akademisi Stajyerine Başlıyor 2022

Chatham House Staj Başvurusu

Staj yapılabilir olduğunda, Chatham House web sitesinde ilan edilir. Başvurular, pozisyonu ilan eden irtibat kişisine / departmanına e-posta ile gönderilmelidir. Ayrıca, başvuru için aşağıdaki belgeler gereklidir,

  • Tam bir özgeçmiş.
  • Chatham House’da neden staj yapmak istediğinize dair kısa bir açıklama içeren bir kapak mektubu bildiriyor.
  • En az biri öğretim üyesinden olmak üzere iki referans mektubu ve hakemlerin iletişim bilgileri.

Tüm başvurulardan sonra, staj ilanı veren bölüm/program gelen başvuruları değerlendirir. Başarılı kişiye eğitim verilmeden önce, birkaç başvuru sahibi ile görüşülecektir.

Lütfen spekülatif başvuruları kabul etmediğimizi, yalnızca ilan edilen bir pozisyonla ilgili başvuruları kabul ettiğimizi unutmayın.

Başvuru yurt dışından ise, başvuru sahipleri başvurularını sunmadan önce Birleşik Krallık için gerekli vize şartlarını yerine getirdiklerinden emin olmalıdırlar.

Uygun vizeye sahip olmayan kişilerin başvurularını geri çevirecektir. Chatham House’un iş sponsoru olarak hareket edemediğini veya başvuru sahiplerine vize desteği sağlayamadığını lütfen unutmayın.

Bir kişinin başvurabileceği belirli sayıda staj yoktur. Başvuranlar başarısız olursa, uygun olduklarında diğer uygun fırsatlara başvurmaları teşvik edilir.

Başvurudan sonra, başarılı başvuru sahiplerine Chatham House 2023 stajı verilmeden önce cevaplamaları için mülakat soruları verilir.

Chatham House, hükümetlerin ve toplumların sürdürülebilir bir şekilde güvenli, müreffeh ve adil bir dünya inşa etmelerine yardımcı olmayı amaçlayan dünya lideri bir politika enstitüsüdür.

Adaylar, en son analizleri, yayınları, araştırma projelerini, haberleri ve etkinlikleri almak için Chatham House’a kaydolarak Chatham House’u takip edebilirler.

AYRICA BAKINIZ:   2023’de MIT Burs Olanakları

Chatham House ile Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube ve diğer sosyal medya hesapları üzerinden bağlantı kurabilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz için, başvuru sahipleri Chatham House İnsan Kaynakları ile iletişime geçmekten çekinmezler. Ayrıca, başvuru sahiplerinin verileriyle ilgili görüş ve uygulamaları ve bunların nasıl ele alınacağını anlamaları için lütfen Chatham House’un işe alımla ilgili gizlilik bildirimini okumaları gerekir.

Bir kişinin başvurabileceği staj sayısında bir sınır yoktur. Başvuranlar başarısız olursa, uygun olduklarında diğer uygun fırsatlara başvurmaları teşvik edilir.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN: https://www.chathamhouse.org/jobs/interns-information

Kaynak: https://kiiky.com/tr/chatham-house-internship/