Dernekpazarı Köyleri Vakfı Burs Başvurusu

2023-2024 Eğitim öğretim yılı geldi çattı. Üniversitelere yeni kayıtlar yapılacak. Bu vesile ile Vakfımızın öğrencilere yönelik destek amaçlı burs çalışmaları da başladı.

Bu yıl ilk kez üniversite de okuyacaklarla birlikte ara sınıflarda başvuru yapacaklar ve evraklarını yenileyecekler. Transkipti (not dökümü) ve başarı durumu önemli bir kriter olarak değerlendirilecek.

Malum olduğu üzere vakfımızın en ciddi gelir kaynağı hayırseverlerin bağışlarıdır. Bu nedenle vakıf gönüllüleri tam bir gayretle hemşerilerimizden bağış talep etmektedirler. Genellikle zekatlarını vakfımıza gönderen hayırseverlerimizin yanında normal bağışlarla da destek olmaktadırlar

15 Eylül 2023 te başlayacak başvurular 15 Ekim 2023 e kadar devam edecek başvurular daha sonra değerlendirilecek. Başvuran öğrencilerin sayısı eldeki para ve tüm kriterler değerlendirilerek öğrencilere ilk bursları Kasım ayının ilk cumasına yatırılmaya çalışılacaktır.

Başvurular www.onlineburs.com adresi üzerinden sadece Dernekpazar’lı öğrenciler tarafından yapılacaktır. Başka yörelerin öğrencilerinin başvurularını maalesef kabul edemeyeceğiz. Başvurmmalarını istirham ederim.

Burslara katkıda bulunmak isteyenlerde yönetimden tanıdıkları olanlar yönetim kuruluna yada İsmail Hakkı Kaptanoğlu’na ( Yazıcı) başvurabilirler. 0 543 961 13 61

Banka hesap bilgilerimiz için lütfen burayı tıklayın. Banka Bilgilerimiz.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dilerim.