Kastamonu Genç Çalışma Grubu Derneği Burs Sonuçları

016-2017 eğitim-öğretim dönemi burs sonuçları açıklanmıştır. Geçen yıldan devam edenler ve bu yıl yeni eklenenler sonuçları bu listelerden öğrenilebilecektir. Burs ödemelerimiz Kuveyt Türk Katılım Bankasından yapılmakta olup, burs kazanan kardeşlerimizin en kısa zamanda Kuveyt Türk Katılım Bankasından bir hesap açtırmaları gerekmektedir. Bankadan hızlı hesap açmak www.seninbankan.com.tr adresinden işlemlerinizi yapabilirsiniz. Önceden Kuveyt Türk hesabı olanların tekrardan hesap açmalarına gerek yoktur

Ödemeler Türk Kızılayı Avrasya şubesi hesabından aylık normal burslar 200 TL, kardeş bursları 150 TL., Yüksek lisans bursları ise 250 TL. olarak 9 ay ödenecektir.

Burs alacak kardeşlerimize burslarının hayırlı ve uğurlu olmasını diler, eğitimlerini daha iyi imkanlarda devam ettirebilmelerine bir nebze de olsa katkı sağlamasını can-ı gönülden temenni ederiz.

Bu grupta burs çıkmayan kardeşlerimize ise Aralık ayında açıklanacak olan ek kontenjanlarımızı web sayfamızdan ve facebook sayfamızdan takip etmelerini önemle hatırlatırız.

Burs sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız