GÜSİAD Burs Başvuru Sonuçları

Güsiad olarak, kesintisiz devam eden burs programımız bu yılda devam etmektedir. 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi içinde  burs komisyonumuzun yapmış olduğu çalışma ile aşağıda burs alacak öğrenci listemiz  oluşturulmuştur. Önceki yıllarda 1000 TL ödediğimiz bursları,  her bir öğrenciye 1.500 TL olacak şekilde artırmış bulunuyoruz. Aşağıda yayınlanan listedeki öğrencilerimize 15 Şubat 2022 tarihinden itibaren 2. sömestri eğitim-öğretim dönemi sonuna kadar burs taahhüdü veren iş adamlarımızdan ödemeleri alındıkça ödemeleri yapmış olacağız. Burs dağıtım programımızın süreçleri; 

          Standart burs programımıza göre müracat şartlarını karşılayan aşağıda listesi yayınlanmış 273 öğrencimize burs dağıtımı 15 Şubat itibarı ile yapılacaktır. 

–       Müracat şartları yeterli olmayanlardan, deprem bölgesinde ikamet edip aile üyelerinden vefat edenler ve evleri zarar görenler öncelikli olmak üzere, ayrıca ilave kaynak temini sağladıkça not sıralaması esas alınarak 30 öğrencimize daha burs kontenjanı ayrılmıştır.  

          Bu yıl, geçen yıl olduğu gibi Gümüşhane Üniversitesi Vakfı üzerinden, Gümüşhane Üniversitesi’nde okuyan 30 öğrencimize,

          Gümüşhane Spor İl Müdürlüğümüzün talebi ile Gümüşhane’li 15 Milli Sporcumuza,

–        Gümüşhane Mustafa Canlı Bilim Sanat Merkezi Öğrencilerimizden okul yönetiminin bildirimi ile ihtiyaç sahibi olan 15 öğrencimize,

 toplamda, 363 kişilik burs ödeme planı oluşturulmuştur. Taahhüt ettiğimiz bursların ödenmesi sonrasında, kaynak temini sağlamamız halinde yedek listelerden yardımcı olmaya gayret edeceğiz. 

          Değerli öğrencilerimiz,

Güsiad olarak, üyelerimiz ve mensuplarımızın destekleriyle 19 yıldır sürekli ve düzenli burs ödemesi gerçekleştirmekteyiz. Burs ödemelerimizde bizlere kaynak sağlayan iş adamlarımıza, ve bu konuda çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen burs komitemize teşekkür ediyoruz.

2022-2023 öğretim yılında derslerinizde başarılar diliyoruz.   

Liste için tıklayınız.