Hayalime Ortak Ol Derneği Burs Başvurusu

Eğitim, spor, sanat ve teknoloji alanlarında fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla lise ve üniversite öğrencilerine sunduğumuz burs fırsatından yararlanmak ister misiniz?

Eğer yurt içi veya yurt dışı örgün öğretimde okuyan bir lise (1, 2, 3, 4. sınıf) veya üniversite lisans (hazırlık, 1, 2. sınıf) öğrencisiyseniz ve Burs Yönergesindeki koşullara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, siz de başvuru yapabilirsiniz.

Burs Başvuru Koşulları ve Detayları

Başvurular Haziran ayında alınacaktır. Evrakları eksik olan ve lise veya üniversiteye yeni kayıt yaptıracak adayların başvuruları, takvime göre alınacak olup, gerekli evrakları en geç 15 Ağustos 2024’e kadar göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru Süreci

  1. Başvuru: Burs Yönergesi üzerinden gerekli koşulları ve belgeleri inceleyip, başvurunuzu yapabilirsiniz.
  2. Değerlendirme: Belgeleri tam ve kriterleri sağlayan adaylarla online mülakat yapılacaktır. Sadece mülakata katılmaya hak kazanan öğrencilerle iletişime geçilecektir.
  3. Sonuçlar: Eylül ayının ilk haftasında burs kazanan öğrencilere e-posta yoluyla bildirim yapılacaktır.
  4. Burs Ödemesi: İlk burs ödemesi 16 Eylül itibariyle yapılacaktır.

Önemli Notlar

  • Bu sene lise veya üniversiteye yeni kayıt yaptıracak ve yerleştirme sonucu henüz belli olmayan öğrenciler de 30 Haziran’a kadar başvurularını yapabilirler. Sınav sonuçlarına göre evraklarını 15 Ağustos’a kadar göndermeleri gerekmektedir.
  • Tüm başvuru sürecinde ve mülakat aşamasında, başvuruda belirttiğiniz e-posta adresi üzerinden iletişime geçilecektir.

Daha fazla bilgi için Burs Yönergesini inceleyebilir veya burs@hayalimeortakol.org adresine e-posta gönderebilirsiniz. Telefonla bilgi verilmemektedir.