Hayat Vakfı İstanbul Şubesi Burs Başvurusu

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı geçmişten günümüze nesil yetiştirme gayesiyle sağlık bilimleri öğrencilerine kucak açmış, onları hem maddi hem manevi olarak destekleyip hayatın her adımında yanlarında durmuştur.

Vakfımız, maddi ihtiyaç sahibi ve derslerinde başarılı sağlık bilimlerinde okuyan öğrencilerin yüksek öğrenimlerine katkıda bulunmak amacıyla karşılıksız yüksek öğrenim bursu vermektedir.

Bugüne kadar 6000 öğrenciye maddi destek veren, merkez ve şubeleriyle yıllık toplam 1000 öğrenciye burs vermeye devam etmekte olan Hayat Vakfı öğrencilere barınma ve burs desteği sağlamanın yanı sıra köklü ve devamlılığı olan çalışmalar temelinde öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel donanımlarını güçlendirmeyi hedeflemektedir.

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı 2020-2021 öğrenim yılında da kapılarını öğrencilere açıyor. İstanbul’da okuyan sağlık bilimleri öğrencilerine karşılıksız eğitim desteği vermeyi amaçlıyor.

Burs Başvuruları 14-16 Ekim 2020 tarihlerinde www.hayatvakfi.org.tr adresinden yapılacak olup eski bursiyerlerin de başvuru yapmaları gerekmektedir.

Burs başvuruları tamamlandıktan sonra, Burs Komisyonu tarafından tüm başvurular değerlendirilecek ve burs mülakatına hak kazanan öğrencilere mülakat tarihleri sms veya eposta ile bildirilecektir.

Yeni öğrenim döneminde başarılar diliyoruz.

Burs başvurusu için tıklayınız.

1 Comments

  • Sadece İstanbul’da mı

Comments are closed.