İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bursları

istanbul-medeniyet-universitesi-bursİstanbul Medeniyet Üniversitesi öğrencileri Kredi Yurtlar Kurumu’nun vermiş olduğu burs ve kredilerin yanında vakıf, dernek, özel sektör ve diğer kurumlardan da burs alabilir. Öğrenciler yeni eğitim öğretim yılı başladıktan sonra İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin internet sitesindeki duyuruları takip ederek burslardan haberdar olabilir. Ayrıca üniversitenin vereceği burslara fakültenin öğrenci işleri panolarından veya burs ofislerinden takip edebilirler. Burs almak için uygun durumda olan öğrenciler başvurularını internet üzerinden veya öğrenci işlerinden yapabilecekler.

BURS İMKANLARI

Her yıl üniversitenin belirlediği belirli sayıdaki ihtiyaç sahibi başarılı öğrenci Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumundan burs almaktadır.

Bunların dışında öğrenciler bazı özel kuruluşların sağladığı burs imkanlarından da faydalanabilmektedirler.

Ayrıntılı bilgi için:

https://kygm.gsb.gov.tr/

Yemek Bursu

Üniversitemizde yemek hizmeti alan tüm öğrencilerimize  %80 yemek bursu, her yıl 60 öğrencimize ise; %100 yemek bursu verilmektedir.

Yemek bursu ile ilgili ayrıntılı bilgi için: https://sks.medeniyet.edu.tr/tr/kultur-ve-sosyal-hizmetleri-birimi/yemek-bursu

İstanbul Medeniyet Üniversitesi İletişim Bilgileri

Adres: Rektörlük (Güney Yerleşkesi) Dumlupınar mahallesi, D-100 Karayolu No:98 Kadıköy / İstanbul
Telefon: 0 (216) 280 33 33
Web: www.medeniyet.edu.tr