İyilik Sağlık Vakfı Burs Başvuruları

Tedavi Bursları

Vakfımız ihtiyaç sahibi hastalara tedavi bursu burs desteğinde bulunmaktadır. İhtiyaç sahipleri vakıf merkezimizde ilgili formları doldurarak ve başvuru formunda belirtilen gerekli belgeleri başvuru esnasında teslim ederek ya da aşağıda bulunan “Başvuru için tıklayınız” alanından vakfımıza tedavi bursu desteği başvurusunda bulunabilirler. Vakfımız tarafından talep edilen ilgili evrakların vakfımıza eksiksiz şekilde iletilmesi durumunda başvuru tamamlanmış olur. Ayda bir defa toplanan Yönetim Kurulu’nun kararını açıklamasını müteakiben 5 gün içerisinde başvuru sahiplerine dönüş sağlanır.

Vakfımız öncelikli olarak;

  1. Maddi durumu olmayan ve tedavi desteği ihtiyacı olanlara,
  2. Muhtelif rahatsızlıkları olan ve çalışamayan hastalara,
  3. Engeli bulunan ve çalışamayanlara,
  4. Anne-babası hayatta olmayan ve tedavi ihtiyacı bulunan ihtiyaç sahiplerine,
  5. Sürekli tedaviye ihtiyaç duyan ihtiyaç sahiplerine,
  6. Sağlık raporu bulunan ve tedavisi uzun süreli olan ihtiyaç sahiplerine tedavi desteği- tedavi bursu verir.

Detaylı bilgi için kurumsal sekmemizde bulunan tedavi bursu burs yönetmeliğini inceleyebilirsiniz.

Tedavi Bursu Başvurusu yapmak için tıklayınız.

Öğrenim Bursları

Vakfımız ihtiyaç sahibi öğrencilere ve başarılı öğrencilere öğrenim bursu desteğinde bulunmaktadır. İhtiyaç sahibi ve başarılı öğrenciler vakıf merkezimizde ilgili formları doldurarak ve başvuru formunda belirtilen gerekli belgeleri başvuru esnasında teslim ederek ya da aşağıda bulunan “Başvuru için tıklayınız” alanından vakfımıza öğrenim bursu desteği başvurusunda bulunabilirler. Vakfımız tarafından talep edilen ilgili evrakların vakfımıza eksiksiz şekilde iletilmesi durumunda başvuru tamamlanmış olur.

a-Vakfımız öncelikli olarak Sağlık Bilimleri Üniversiteleri’nde ve Tıp Fakültelerinde öğrenim gören öğrencilere burs desteğinde bulunur.

Vakıf, muhtelif branşlarda eğitim gören öğrencilere burs desteğinde bulunur.

Vakıf, hasta ebeveynlerin öğrencilerine burs desteği sunar.

Vakıf, sağlık sorunları bulunan/engelli öğrencilere burs desteğinde bulunur.

Vakıf, gerektiğinde ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine de burs desteği sağlar.

b-Vakfımız ülkemizde göçmen, vatansız (heimatlos) olarak kendi başlarına veya aileleriyle birlikte bulunan öğrencilere de ilkokul, ortaokul, lise ve yükseköğrenim bursları verir.

Detaylı bilgi için kurumsal sekmemizde bulunan öğrenim bursu burs yönetmeliğini inceleyebilirsiniz.

Öğrenim Bursu Başvurusu yapmak için tıklayınız.

TUS Bursu

Vakfımız ihtiyaç sahibi öğrencilere TUS Bursu desteğinde bulunmaktadır. İhtiyaç sahibi öğrenciler vakıf merkezimizde ilgili formları doldurarak ve başvuru formunda belirtilen gerekli belgeleri başvuru esnasında teslim ederek ya da aşağıda bulunan “Başvuru için tıklayınız” alanında vakfımıza TUS Bursu desteği başvurusunda bulunabilir. Vakfımız tarafından talep edilen ilgili evrakların vakfımıza eksiksiz şekilde iletilmesi durumunda başvuru tamamlanmış olur. Ayda bir toplanan Yönetim Kurulu’nun kararını açıklamasına müteakiben 5 gün içerisinde başvuru sahiplerine dönüş sağlanır.
Vakfımız, son sınıf tıp fakültesi ve tıp fakültesinden henüz mezun olmuş öğrencilere destekte bulunmaktadır. TUS Bursu desteğimizde iki çeşit desteğimiz bulunmaktadır;
TUS Kitap Desteği: Sınava hazırlık için talep edilen kitapların vakfımızca temin edilmesini,
TUS Dershane Desteği: Sınava hazırlık için TUS dershanesine kaydolmak isteyen öğrencilere vakıf yönetim kurulunun belirlediği oranda verilecek desteği içerir.
*Vakfımız ödemeleri ilgili kuruluşa yapacaktır. Burs desteği almaya hak kazanan öğrencilere herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.

TUS Bursu Başvurusu yapmak için tıklayınız.