Karabük Üniversitesi Bursları

karabuk-universitesi-bursKarabük Üniversitesi öğrencileri Kredi Yurtlar Kurumu’nun vermiş olduğu burs ve kredilerin yanında vakıf, dernek, özel sektör ve diğer kurumlardan da burs alabilir. Öğrenciler yeni eğitim öğretim yılı başladıktan sonra Karabük Üniversitesi’nin internet sitesindeki duyuruları takip ederek burslardan haberdar olabilir. Ayrıca üniversitenin vereceği burslara fakültenin öğrenci işleri panolarından veya burs ofislerinden takip edebilirler. Burs almak için uygun durumda olan öğrenciler başvurularını internet üzerinden veya öğrenci işlerinden yapabilecekler.

Yemek Bursu

Üniversitemizde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yemek bursu verilmektedir. Kriterleri belirlenmiş olan puanlama sistemine göre ilgili komisyon değerlendirmeleri yaptıktan sonra İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz akademik yıl boyunca yemek bursundan faydalandırılır.

Yarı Zamanlı Çalışma

2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 46.maddesine göre, ihtiyaç duyulması halinde üniversitenin çeşitli birimlerinde kısmi zamanlı olarak geçici işlerde öğrenci çalıştırılabilmektedir. Başvuru şartları ve tarihleri Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı web sitesinde akademik yıl başlangıcında duyurulmaktadır.

Ayrıca Karabük’te burs veren yerler için tıklayınız.

Karabük Üniversitesi İletişim Bilgileri

Adres: Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsü 100.Yıl / KARABÜK
Tel: + 444 0 478
Fax: +90 370 433 20 05
Mail: iletisim@karabuk.edu.tr
Web: www.karabuk.edu.tr