Kartal Eğitim Vakfı Bursu

Kartal Eğitim Vakfı iş, sivil toplum ve toplumsal hayatta etkin roller üstlenecek, sosyal sorunlara karşı hassas, tarih bilinci ve gelecek perspektifi olan akademik ve mesleki olarak donanımlı bireylerin yetiştirilmesini desteklemektedir.

Vakfımız, KAİHL’den mezun olmuş lisans eğitimi alan öğrencilere yönelik Başarı ve Proje bazlı burs imkanı sunmaktadır.

Vakfımız bünyesinde burs almaya hak kazanan üniversite öğrencileri Mentorlük programına dahil edilecektir. Program kapsamında öğrencinin ilgi alanları veya kendisini geliştirmek istediği bölümler göz önünde bulundurularak mentor ataması yapılacak ayrıca eğitim faaliyetleri ve aylık buluşmalar gerçekleştirilecektir.

Kartal Eğitim Vakfı Burs ve Mentorluk Programı başvuruları başladı!

22 Ağustos – 29 Ağustos 2022 tarihleri arasında başvuruda bulunabilirsiniz.

Burs ve Mentorluk Programı’nın temel amacı iş hayatında, sivil toplumda ve toplumsal hayatta etkin roller üstlenecek, sosyal sorunlara karşı hassas, tarih bilinci ve gelecek perspektifi olan, mesleki/teknik açıdan donanımlı bireylerin gelişimlerini desteklemektir.

Program kapsamında;

•      KAİHL’den mezun olup başvuruda bulunan tüm öğrencilerimize ilgi alanları doğrultusunda veya kendisini geliştirmek istediği alanlar göz önünde bulundurularak sektöründe uzman ve tecrübeli mentor ataması yapılacaktır.

•      Ayrıca, burs almaya hak kazanan öğrencilerimize 8 ay boyunca ihtiyaç ve başarı bursu desteği verilecektir.