KAYDER İzmir Şubesi Burs Başvuruları

Başvuru Tarihleri: 17-31 Ekim 2019

Adres: Fevzipaşa Bulv. No:61 Kat:5 Altınasır İşhanı Çankaya – İzmir
Telefon: 483 50 78

BURS TALEP DİLEKÇESİ

KAYSERİ İLİ YARDIM DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ

YÖNETİM KURULU BAŞKKANLIĞI’NA

Derneğiniz aracılığı ile verilmekte olan karşılıksız burstan yararlanmak istiyorum. Hiçbir kurum veya şahıstan burs almamakta olup, herhangi bir firma veya kuruluşta daimi eleman olarak çalışmıyorum.

Tarafıma burs verildiği takdirde; yukarıdaki beyanımda zaman içerisinde değişiklik olursa derneğinize bilgi vereceğimi, doldurduğum formdaki bilgileri eksik veya yanlış olduğu belirlenirse bursumun kesilebileceğini ve almış olduğum miktarı iade edeceğimi beyan ve taahhüt ederim.

Elden Başvuru İçin:
Adres: Fevzipaşa Bulv. No:61 Kat:5 Altınasır İşhanı Çankaya İzmir
Telefon: 483 50 78

  • BURS VERİLEBİLMESİ İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR VE BELGELER:

    1-Burs verilebilmesi için;

    a)T.C. Vatandaşı olmak,

    b)En az dört yıl süre bir yüksek öğrenim kurulunun öğrencisi olmak (Açık Öğrenim Fakültesi ve 2 yıllık öğrenim kurumları hariç)

    c)Hazırlık 19 ve birinci sınıfta 20, ikinci sınıfta 21, üçüncü sınıfta 22, dördüncü sınıfta 23 yaşından büyük olmamak,

    d)Herhangi bir resmi veya özel kuruluştan burs almamak,

    e)Herhangi bir firma veya kuruluşta daimi eleman olarak çalışmamak gerekmektedir.

    2-Bildirim Formu’ndaki sorular eksiksiz ve anlaşılır bir şekilde doldurulacaktır.

    Bildirim formu istenilen şartlarda doldurulmaz, belgeler eksik verilir ise burs başvurusu değerlendirmeye alınmayacaktır.

    3-Bildirim Formu’nda yer alan “Ailenin toplam aylık geliri“ bölümünde belirtilen kişiler (Aile bütçesine katkı sağlayan baba, anne ve diğer aile fertleri) adına düzenlenmiş, iş yerlerinden alınan maaş bordrosu, sosyal güvenlik kuruluşlarından alınan emekli maaş belgesi, serbest çalışanlar için vergi dairesinden alınan beyanname forma eklenecektir. Ayrıca burs sisteminde bulunan her öğrenci bağlı olduğu nüfus idaresinden alacağı “ Kendi adına“ düzenlenmiş “Nüfus Kayıt Örneği“ ile nüfus cüzdanı fotokopisini vermekle yükümlüdür.

    4-Yüksek öğrenim kurumuna kayıt yaptıran öğrenciler öğrenim belgelerini ve lise diplomalarını ara sınıftakiler ise öğrenci belgeleri getirmekle yükümlüdür. Bu belgelerde ayrıca, öğrencinin başka bir kurumdan burs alp almadığı hususu belirtilecektir.

    5-Burs sisteminde bulunan öğrenciler, öğrenim kurumlarına verdikleri yeni çekilmiş fotoğraflarından bir adet, öğrenci belgesi, başarı belgesi ve sabıka kaydını derneğe müracaat esnasında vereceklerdir.

    6-Tarafına burs verilecek öğrencilerden İzmir’de Garanti Bankasında hesap açtırarak, numaralarını bildireceklerdir.

    Başvuru Formu