Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Burs Başvurusu

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Burs Başvurusu başladı!

Sevgili Öğrenci Kardeşlerim;

2023 – 2024 Eğitim Öğretim yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni eğitim öğretim yılında başarılı olmanızı Allah’tan temenni ederim.

Ögrencilerimizin başvuru yaparken dikkat etmesi gereken hususlar:

1.  Ailesi Kocaeli ‘de oturan veya Gümüşhane ‘de oturup Kocaeli okuyan en az 4 yıllık ( lisans)  Devlet üniversitelerinde okuyan öğrenciler ile özel üniversitelerde tam burslu öğrenim gören öğrenciler başvuru yapabilecektir.

2.  Burs başvuruları internet üzerinden online yapılacaktır; ( Burs yardımı için başvuracak olan tüm ögrencilerin başvurularını hem internet web sayfamız üzerinden yapmaları hemde istenilen evrakları eksiksiz olarak sistem üzerinden göndermeleri zorunludur. )

NOT: Basvuru esnasında verilen kimlik ve adres bilgileri kimlik paylaşım sisteminden kontrol edilecek,  bilgileri uyuşmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvurular 04 Eylül 2023 Pazartesi günü başlayıp 29 Eylül Cuma günü saat 17:30 ‘da sona ercektir. Burs sonuçları web ( www.kgv.org.tr ) sitemiz üzerinden yayınlanacak olup, burs almaya hak kazanan öğrencilerimize mesaj yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

BAŞVURU YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN TESLİM ETMESİ GEREKEN EVRAKLAR :

1.) Fotoğraf,

2.) Aile gelir belgesi

3.) Ailenin ikametgat kaydi

4.) Öğrenci belgesi, transkript belgesi

5.) Öğrenci Nufus Cüzdanı arkalı önlü

6.) Ailenin vukaatli nüfus kaydı örneği

 

https://www.kgv.org.tr/form/basvuru-formu/1/

1 Comments

  • Bursluk ihtiyacı var

Comments are closed.