Marmara Üniversitesi Burs ve Yardımları

burs-marmara

Öğrencileri mali açıdan desteklemek ve onları iş hayatına hazırlamak için ‘Yarı Zamanlı Öğrenci Çalışma Programı’ vardır. Bu program kapsamında, öğrenciler derslerinden arta kalan zamanlarında çalışma süresi maksimum 60 saat olarak, idari ve akademik birimlerde çalışabilirler.

Konaklama Bursu: Kampüs içinde 563 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurtları bulunmaktadır. Finansal koşulları yetersiz kız öğrencilerine ücretsiz konaklama imkânı sağlanır.

Marmara Üniversitesi Yemek Bursu:

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından talep üzerine öğrencilerimize sağlanmış öğle ve akşam yemeklerini kapsayan karşılıksız burstur.

Eğitim-öğretim yılı başında web üzerinden online başvurular alınmakta,  kazanan öğrencilerimizden başvuru esnasında beyan eden durumlarını gösteren belgeleri getirenler, bir yıl boyunca Kampüs Kart üzerinden tanımlanan ücretsiz yemek bursu ile her gün öğrenciler ücretsiz yemek yiyebilmektedir.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İletişim ve Ulaşım

Santral   : +90 (216) 338 38 69  – +90 (216) 345 05 11 – +90 (216) 345 05 29

Faks       : +90 (216) 349 75 25

E-Posta  : sks@marmara.edu.tr

Adres     : Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 34722 / Kadıköy – İstanbul

1 Comments

  • Yukarıdaki 3 numarayı da çevirince düşmeyip YANLIŞ NUMARA diyor 🙂 Marmara’nın burs ofisine ulaşabilene aşkolsun 🙂 Ne e-posta ne telefon…Oysa pek çok kurum bize başvururken burs ofisi aracılığıyla başvuracaksınız-bireysel başvuru yok diyor…

Comments are closed.