Öğrenci Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? Eğitim Kredisi Veren Kurumlar

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne burs veya kredi -yani öğrenciler arasında KYK bursu ya da KYK kredisi olarakta nitelendiriliyor- başvurusunda bulunan öğrencilerin tamamına burs çıkmayabiliyor. Bu durumda öğrenciler öğrenimlerini sürdürebilmeleri için bankaların verdikleri kredilere yönelmektedir.

Bankalar; Eğitim Kredisi, Öğrenci Kredisi Okul Eğitimi Kredisi ya da Yurtdışı Eğitim Kredisi adı altında çeşitli krediler sunmaktadır. Bu krediler sayesinde öğrenciler eğitimlerini sürdürmeye devam ediyor.

Ziraat Bankası Eğitim Kredisi

Her türlü okul, üniversite, kurs veya dershane giderinizin finansmanı için size özel eğitim kredimize hemen başvurun; 36 aya kadar vade imkânı sayesinde ihtiyaçlarınız için geleceğinize ara vermeyin.

Özellikleri

  • 36 aya kadar vadeli olarak, taksitli veya Kredili Mevduat Hesabı şeklinde kullandırım yapılabilmektedir.
  • Kredi, öğrenci / kursiyer velilerine, öğrencinin / kursiyerin bu tür eğitim masraflarını üstlenen herhangi bir aile bireyine veya düzenli ve sürekli gelir sağlayan bir mesleği var ise öğrenciye / kursiyerlere ödenebilecektir.
  • Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.
  • Kredi vadesi boyunca hayat sigortası yapılmaktadır.

Ziraat Bankası eğitim kredisinden faydalanmanız için Ziraat Bankası şubelerine uğrayabilirsiniz.

Yapı Kredi Eğitim Kredisi

Yurt içi ve yurt dışı, tüm eğitim harcamalarınız için 50.000 TL, 36 ay vadeye kadar Eğitim Kredisi fırsatları sizi bekliyor. İster dosya masrafsız, ister düşük faizli Eğitim Kredisi fırsatımızdan faydalanmak için en yakın Yapı Kredi şubesini ziyaret edebilir veya Kredi Şimdi üzerinden başvurunuzu anında yapabilirsiniz.

HEMEN BAŞVUR

İşbank Eğitim Kredisi

Çocuğunuzun eğitim gideri gittikçe artıyor. Eğitim masraflarının tamamını tek kalemde ödemek aile ekonomisine büyük yük.

Çocuğunuzun eğitim masraflarının tamamını karşılamak için geliştirilmiş bir kredi var: “Eğitim Kredisi”.

Eğitim Kredisi; öğrencilerin özel okul, üniversite gibi eğitim giderlerinin finansmanında kullanılabilir.

Eğitim kredisinde ister öğrenci kayıt belgesi ve/veya okul ücretini gösterir belge karşılığı kredi tutarını okul hesabına aktarabilirsiniz ya da fatura karşılığı krediyi nakden alabilirsiniz.

Eğitim kredisi almak için, şubenize uğrayabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için lütfen size en yakın şubemize başvurunuz.