Ordulular Vakfı Burs Başvurusu

ordulular-vakfi-bursu

Ordulular Vakfı olarak; üniversite çağındaki gençlerimize, eğitim destek hizmetleri vermeye devam ediyoruz. Kalite ve kariyer standartlarını yükseltecek etkinliklerle, onları hayata hazırlama gayreti gösteriyoruz.

Bu cümleden olmak üzere; yoğun ve yaygın bir burs seferberliği içindeyiz. İhtiyaç sahibi olanlara ekonomik destek sağlamak için, iyi bir burs bütçesi oluşturarak; daha fazla gencin elinden tutma hedefine ulaşmanın peşindeyiz.

2023-2024 Öğretim yılı; 9 ay, 1.250’şer liradan, kişi başı toplam 11.250-TL vereceğiz. Burs alacak öğrenci sayısını, oluşturacağımız bütçeye göre belirleyeceğiz.

15-30 Eylül tarihleri arasında, web sitemiz üzerinden başvurular alınacak. 1-15 Ekim tarihleri arasında ise, yüz yüze mülakatlar yapılacak.

Her bir öğrencimiz; sosyal, ekonomik ve akademik yönden değerlendirilecek. Aldığı puana göre, burs sıralamasına girecek.

Ekim ayının son haftasından itibaren, ödemeler başlayacak. Burs bütçesi arttıkça, burs verilecek öğrenci sayısı da puan sırasına göre artırılacak.