Şaban Cengiz Vakfı Burs Başvuruları

Mehmet Cengiz Özel Başarı Bursu

Yönetmeliğimizde belirtilen üniversitelerin ilgili bölümlerinde öğrenim görmekte olan minimum 2,50 ortalamaya ve ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilere verilen burs türüdür. Başvurular site üzerinden alınmakta olup, adaylar mülakat yöntemiyle belirlenmektedir. Özel Başarı Bursuna hak kazanan öğrencilerimiz asgari şartlara aykırı tutumda bulunmadıkları sürece mezun oluncaya kadar maddi – manevi tüm bursiyerlik haklarından yararlanabilmekte, kişisel gelişimleri vakfımız tarafından takip edilmekte, mezun olduklarında ise istihdam hususunda öncelik verilmektedir. Burs tutarımız 2020 Eylül itibariyle 9 ay/ 850,00 TL olarak revize edilmiş olup, bu yılki kontenjanımız 40 kişi olarak belirlenmiştir.

İhtiyaç Bursu

Tüm öğretim kademelerinde eğitim öğretimine devam eden ihtiyaç sahibi öğrencilere verilen burs türüdür. Burs tutarımız 2020 Eylül ayı itibariyle 10 Ay / 300,00 TL olarak revize edilmiştir.

Kardeş Okul Yardımı

Anadoludaki İhtiyaç sahibi köy okulları ve öğrencilerine yapılan ayni yardımlardır.

Ayni Yardım

Başvuruya müteakip ekiplerimizce yapılan sosyal tespit ve saha incelemesi sonucuna göre 1 defaya mahsusen ihtiyaç sahiplerine gerçekleştirilen yardım türüdür.

 

Başvuruları E-bursum(Microfon.co) üzerinden 10-17 Ekim tarihleri arası açık olacaktır. Aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

İhtiyaç Bursu

Özel Başarı Bursu

Burs Başvuru Patformu

4 Comments

  • Bursunuza çok ihitiyacım var istanbul gelişim üniversitesi burslu hemişrelik

    • başvur o zaman

  • Namık Kemal üniversitesinde
    Tıbbi Biyokimya Anabilim dalı yüksek lisans öğrencisiyim

    • Ee

Comments are closed.