Sabancı Vakfı Üniversiteye Giriş Burs Başvurusu

YKS’de Sabancı Vakfı tarafından belirlenen taban puanları sağlayarak yine Sabancı Vakfı tarafından burs kontenjanı tahsis edilen üniversitelere yerleştirilen başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere verilir.

Burs başvurusu yapmak isteyen öğrenciler öğrenim gördükleri üniversitelerin belirlediği tarihe kadar Öğrenci İşlerine / Burs Ofisine başvuru yaparlar. Öğrenci İşleri / Burs Ofisi tarafından farklı bir tarih belirlenmediği durumda son başvuru tarihi 20 Ekim 2023’dür. Üniversite tarafından bursiyerlerin değerlendirilmesi adayların yüksek başarı ve maddi gereksinimi dikkate alınarak yapılır, mülakatlar neticesinde seçilen bursiyerler üniversitesi ya da Sabancı Vakfı tarafından bilgilendirilir.

Üniversiteye Giriş Bursu (Başvuru Üniversitelere) için tıklayınız

Marmara Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’da öğrenim gören öğrencilerin burs başvuruları ise www.microfon.co web sitesi üzerinden kabul edilmektedir. www.microfon.co web sitesi üzerinden 20 Ekim 2023 tarihine kadar yapılacak başvurular arasından bursiyer seçimi üniversitelerin burs komiteleri ile değerlendirilerek yürütülecektir.

Üniversiteye Giriş Bursu (Başvuru www.microfon.co web sitesine) için tıklayınız

1 Comments

  • Yav arkadaş herkes kendi memleketinde bulunuyor unvye kim nasil gidecek basvuru için yapin herkese online olsun bitsin birde herkesin ögrenci işleri Allah a emanet bi şey sorup bilme ihtimaleri %0.1 seni oyle yerlere yönlendirir kendini unv cikişinda bulursun biraz öğrenci milletine kolaylik saglayin gelen giden basiyor tekmeyi öğrenciye zaten

Comments are closed.