Sinop Eğitim Vakfı Burs Başvurusu Sonuçları Açıklandı!

2015 yılı içerisinde kurulan Sinop Eğitim Vakfı üstün gayret ve çalışmalarla 2. eğitim ve öğretim yılında 250 Yüksek Öğrenim Öğrencisine burs sağlayarak hizmetlerine devam etmektedir.

Bayrampaşa Kocatepe’de bulunan vakıf merkezinde faaliyetlerini sürdüren vakfımız daha güzel bir gelecek için yarınlarımızın teminatı olan gençlerimize ve özellikle üniversite öğrencilerimize maddi- manevi destek sağlayarak öğrenim hayatlarını kolaylaştırmaya çalışmaktadır.

Sadece burs veren bir vakıf olmaktan öte öğrencileri ile devamlı diyalog halinde olan, sosyal sorumluluk projelerinde yer alan, öğrencilerimizi bulundukları illerde tanıştırıp kaynaştırarak onlara sıcak bir ortam sunan bir yapı hedefindedir.

Burs başvurularımız sadece sizlerin eğitim, okul, bölüm, aile bilgileriniz ve maddi durumlarınız referans alınarak Burs Komisyonumuz tarafından değerlendirilmiştir.

Sizlerin de katkı ve destekleriyle daha güzel projelerde, daha kapsamlı çalışmalarda, daha çok öğrencimize maddi- manevi destek olarak vakfımızı zirveye taşıma amacındayız.

Burs Başvuru Sonuçlarını öğrenmek için ; http://sinopegitimvakfi.org.tr/BURS-SONUCLARI.pdf linke tıklayınız.