Sivrihisar Eğitim Vakfı (SEV) Burs Başvurusu

Sivrihisar Eğitim Vakfı’nca (SEV) bu eğitim-öğretim yılında da karşılıksız burs verileceğini duyurdu.

SİVRİHİSAR EĞİTİM, KÜLTÜR ve DAYANIŞMA VAKFI
BURS BAŞVURUSU

ÖNEMLİ NOTLAR

Burs Başvuru Forumu’na eklenecek belgelerden herhangi birinin eksik olması, Burs Başvuru Formunun sonunda yer alan Taahhüt, Vicdani Yükümlülük ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Bilgilendirme Belgesindeki onay ve imzaların eksik olması durumunda yapılan başvuru geçersiz sayılacak ve aday mülakata alınmayacaktır.

Seçimler Vakıf Yönetim Kurulu tarafından oluşturulacak burs komisyonları tarafından yapılacaktır.

Herhangi bir kurumdan burs almayanlar, başvuru döneminde birden fazla kuruma başvuruda bulunabilirler.

Burs kazanan öğrencilere banka hesabı Vakfımız tarafından bildirilecektir. Öğrencilerin önceden hesap açtırmalarına gerek bulunmamaktadır.

BURSİYER SEÇİMİ

SEV yönetim kurulunca oluşturulan Burs Komisyonları müracaat eden öğrenciler arasından açıklanan şartlara göre seçilen adayların belgelerini komisyon üyelerince imzalanmış tutanak ekinde SEV Yönetim Kuruluna göndereceklerdir. Kesin sonuçlar SEV Yönetim Kurulunca burs kazanan öğrencilere e-posta, telefon veya mesaj yoluyla duyurulacaktır. E-posta gönderimi öncesinde edinilen bilgiler kesinlik ifade etmemektedir.

BURSUN ÖDENMESİ

Burs kazandığı kendisine duyurulan adaylara, ekim ayında ilk burs ödemesi yapılır. Bir öğretim döneminde Ekim-Haziran arası (9 ay) burs ödenmektedir. Diğer aylarda ödeme yapılmamaktadır. Evrakların geç gelmesi nedeniyle bursu yeni yılda başlayan öğrencilere geriye dönük ödeme yapılmamaktadır. İlk burs ödemesi ekim ayında başlıyor, burslarımız haziran ayında bitiyor toplamda 9 ay.

VİCDANİ YÜKÜMLÜLÜK

Öğrenimini tamamlayan her burslu, iş hayatına atıldıktan sonra imkânı olduğu takdirde SEV’e maddi katkıda bulunmayı ve kendisi gibi en az bir Türk gencine sev aracılığı ile burs vermeyi ayrıca SEV’e manevi katkı yapmayı, bulunduğu ortamlarda Sivrihisar Eğitim Vakfı’nın tanıtımını yapmayı, gönül elçisi olmayı vicdani bir yükümlülük olarak kabul eder.

Burs Başvuru Formu İndir

 

SİVRİHİSAR EĞİTİM, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA VAKFI İLETİŞİM BİLGİLERİ 

Adres: Deliklitaş Mahallesi Gürman Sokak No:35 ESKİŞEHİR

Tel 1: 0222 221 55 44
Fax: 0222 221 00 27
sivrihisar.vakfi@gmail.com
iletisim@sivrihisar.org