TOG Ara Sınıf Burs Başvuruları

Toplum Gönüllüleri Vakfı burs programları kapsamında, 2023 – 2024 akademik yılı için burs başvuruları başladı. Burs miktarı 1200 TL dir. 9 Aylık olup, Kasım-Temmuz aylarını kapsamaktadır.

Bu forma yalnızca 2. sınıf ve üzeri sınıflar başvuru yapabilmektedir. Yeni sınıfta okuyorsan yeni sınıf başvuru formunu doldurunuz.

Başvurular, sırasıyla gönüllülük deneyimi/potansiyeli, akademik başarı, maddi gereksinim ve sosyal beceri kriteri ile değerlendirilip sıralanmaktadır.

Her yıl 10.000’in üzerinde burs başvurusu değerlendirmeye alınmaktadır. Yazışmalar, duyurular ve başvuru formunu doldurabilmek için gereken aktivasyon şifresi e-posta adresinize gönderileceğinden geçerli bir e-posta adresi kullanılması zorunludur. TOG bursiyer adayı olduğunuz süreçte ve sonrasında sizinle kurulacak bağlantı bu e-posta adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

İstenilen belgeler genelde e-devlet üzerinden alınmaktadır. Formu doldurmak ve gerekli belgeleri hazırlayabilmek için hem sizin hem anne ve babanızın e-devlet şifresi olması gerekmektedir. Evrakları eksik olan adaylar elenecektir.

Başvuru döneminin kapanmasının ardından değerlendirme dönemi olacak ve kısa listeye giren adaylar ekim ayında yapılacak olan burs mülakatlarına katılacaktır. Başvuru sonucu kapsamında olumlu/olumsuz tüm dönüşler yalnızca e-posta yoluyla 25.10.2023 tarihinde bilgilendirme yapılacaktır.

Forma kayıtlı bilgiler (üniversite başarı sırası, aile geliri, gönüllülük ile ilgili sorular vb.) Değişim ile ilgili bir tutarsızlık tespit edildiği takdirde başvurunuz iptal edilir.

Lütfen yazdığınız bilgilerin belge talep edilmesi durumunda belgelenebilir olduğundan emin olunuz.

Formda kayıt dışı tüm işlemlerin değiştirilmesi zorunludur. Formu doldururken teknik bir sorun yaşarsanız burs@tog.org.tr adresinden bize ulaşıp destek alabilirsiniz. Çalışmalarımızı ofis dışından yürütüyoruz bu süreçte ofis telefonumuzdan aramamanızı rica ederiz. Anlayışınız için teşekkürler.

Hafta içi 10:00 – 18:00 mesai saatleri içersinde göndereceğiniz mailler yanıtlanmaktadır. Formu doldururken teknik bir sorun yaşarsanız burs@tog.org.tr adresinden bize ulaşıp destek alabilirsiniz.

https://form.jotform.com/TOG/TOG-Genclik-Ara-Snf-2023

1 Comments

  • TSK HOCAM

Comments are closed.