Türk Anadolu Vakfı Burs Duyurusu

turk-anadolu-vakfi-bursu

2023 -2024 Eğitim Öğretim yılında yeni burs kayıtı alınmayacak olup daha önceki öğretim yıllarında burs almayı hak eden öğrencilerin bursları şartları, devam ettiği sürece verilmeye devam edilecektir.

NOTLAR:

1.Her yıl TRANSKRİPT getirilecek  ve öğrencinin alt sınıftan kalan derslerine bakılacaktır. Alttan kaç derse kadar burs verilip verilmeyeceğine veya burs’un kesilip kesilmeyeceğine  Yönetim Kurulu karar verecektir.

2.Eskiden burs alan öğrenciler her yıl  yeniden müracaat etmeyecek sadece yeni okul onaylı TRANSKRİPT  ve E-DEVLET üzerinden alacakları Başbakanlık bursu alıp almadılarını gösteren Burs Durum Belgesi çıktıyı transkriptleriyle birlikte okullarındaki sistemleri açılınca ve yeni yıl derslerini gösterir şekilde  30 Eylül 2023  tarihine kadar teslim edecekler.

3.Yeni TRANSKRİPT ve BURS ÇIKTISI getirmeyen öğrencilerin bursları iptal edilecektir.

4.Burslar; Ekim,Kasım,Aralık,Ocak,Şubat,Mart,Nisan ve Mayıs aylarında toplam 8 ay verilir.Burslar ay sonlarındaki günlerde öğrencinin kendi adına Vakıflar Bankasından açtırıp vakfa getirdiği Ibanlı hesap numarasına yatırılır.

5.KYK dan burs alan öğrenciler vakfımızdan burs kazanmış olsa dahi bursları iptal edilir.(Kyk Bursu yeni kazanan öğrenciler öğretim yılı boyunca bursumuzu almaya devam eder sonraki yıl kayıt yenilemede bursu iptal olur.)