Türkiye Hemofili Derneği Burs Başvurusu

2023 – 2024 Eğitim Öğretim Yılı Türkiye Hemofili Derneği Yüksek Öğrenim Bursu için başvurular, 31  Ağustos  – 15 Eylül 2023 tarihleri arasında alınacaktır. Geçtiğimiz yıllarda burs alan öğrencilerin de önümüzdeki eğitim yılında burs almaya devam edebilmeleri için başvurularını yenilemeleri gerekmektedir.

Burs başvurusu 2 adımdan oluşmaktadır.

1. Dernek merkezimizi ziyaret ederek veya online olarak burs başvuru formunun (http://goo.gl/forms/hI0xEkyHbe) doldurulması,

2. İstenen evrakların dernek adresine kargo veya e – posta yolu ile gönderilmesi. Pdf formatında okunaklı gönderilmeyen belgelerin başvuruları kabul edilmeyecektir!

ÖNEMLİ NOT: Evrakların ilan edilen zamanlar içerisinde okunaklı Pdf formatında dernek merkezine e-posta aracılığıyla ulaştırılmaması durumunda başvurunuzun geçersiz sayılacağını önemle hatırlatmak isteriz!

İstenen Evraklar

– Arkalı Önlü Kimlik Fotokopisi
– Öğrenci Belgesi (e-devlet kapısı üzerinden alınan barkodlu belgeler geçerlidir)
– Hemofili Sağlık Kurulu Raporu (e-Rapor örneğini e-devlet kapısından, e-nabız portalından, takip edildiğiniz poliklinik sekreterinden veya herhangi bir eczaneden/eczacılar odasından ücretsiz olarak talep edebilirsiniz.)
– Transkript (e-devlet kapısı üzerinden alınan barkodlu belgeler geçerlidir. Yeni kayıt olan hazırlık ve 1. sınıf öğrencilerinin yalnızca öğrenci belgesi iletmeleri yeterlidir.)

Genel şartlar