Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu Burs Başvurusu

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu’nun, “90. Kuruluş Yıldönümünde 90 Başarılı Öğrenciye Burs” sloganıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesi 10. yılını geride bıraktı. Burs projemizle bugüne kadar toplamda 6592 öğrenciye karşılıksız burs verilmiş olup sağladığımız maddi desteğin ötesinde düzenlediğimiz kültür-sanat, eğitim faaliyetleriyle onların kişisel gelişimlerine katkı sağlamak birinci önceliğimizdir.

 

Bu yıl da başarılı öğrencilerin, büyük ailemizin bir ferdi olmasını arzu ediyoruz. 

 

İstanbul ve Ankara’da bulunan devlet üniversitelerinde veya özel/vakıf üniversitelerinde (%100 burslu) öğrenciyseniz 21 Ağustos 2023 tarihinden itibaren bursumuza başvuru yapabilirsiniz. Detaylar ilerleyen günlerde web sitemizde yayınlanacaktır.

 

Akademi camiasının tecrübeli isimlerinden oluşan burs komisyonumuzun çalışmalarının ardından genel merkezimizde büyük bir itina ve özveriyle yürütülen mülâkatlar neticesinde başarı listesi ilan edilmektedir. Son olarak öğrencilerimiz için hazırlanan muvafakatnameyi imzalayarak bu ailenin bir üyesi olmaya hak kazanabilirsiniz.

 

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu, başarı bursunun yanında öğrencileri eğitim-öğretim yılı süresince çeşitli kültür-sanat faaliyetleri, yabancı dil kursları, atölyeler ve yurt içi-yurt dışı geziler ile desteklemektedir. Siz de “Turing Yükseköğretim Başarı Bursu”na başvurarak nitelikli bir akademik hayata adım atabilirsiniz.

1 Comments

  • Akıllı telefonu da sormayın ama

Comments are closed.