Vedat Kaner Vakfı Burs Başvuruları

Vedat Kaner Vakfı, eğitim ve gençlerin geleceğine yönelik olan alanlardaki misyonunu sürdürerek, 2022-2023 eğitim yılında olduğu gibi, yeni eğitim döneminde de 5 üniversite öğrencisine burs verecek. 17 Temmuz’da başlayan yükseköğrenim destek bursu başvuruları, 11 Ağustos’ta sona eriyor.

KANER: “GENÇLERİN BAŞARILARINA KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ.”

Vedat Kaner Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Kaan Kaner, vakıf olarak gençlerin yükseköğrenim hayatlarında karşılaşabilecekleri maddi zorlukları hafifletmek ve başarılarına katkı sağlamak amacıyla özveriyle çalıştıklarının altını çizdi. Kaner, “Vakıf, eğitim alanında önemli bir rol oynayarak, geleceğin güçlü bireylerini yetiştirmeyi hedeflemektedir. 2022 yılında başlatılan “Vedat Kaner Vakfı Yükseköğrenim Destek Bursu” ile geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde hemşirelik, özel eğitim öğretmenliği, elektrik teknolojisi, beden eğitimi öğretmenliği ve hukuk bölümlerinde okuyan 5 üniversite öğrencisine burs verildi.” dedi.

Vedat Kaner Vakfı olarak gençlerin eğitim hayatlarında önemli bir rol oynamayı ve onların başarılarına destek olmayı hedeflediklerini belirten Kaan Kaner, vakıf olarak yükseköğrenim destek bursu programını önemli bir sorumluluk ve gururla yürüttüklerini ifade etti. Kaner, “Vedat Kaner Vakfı olarak, eğitime olan inancımız ve gençlerin geleceğe umutla bakması için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz.” dedi.

Burs, KKTC kimliği sahibi öğrenciler ile ortaöğretimini KKTC okullarında tamamlayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını kapsayacak şekilde verilecek. Başvuru ve detaylı bilgi için vakfın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.vedatkanervakfi.org