Selçuklu Holding Burs Başvurusu

Mustafa Öncel Eğitim Kültür Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı; çalışkan, yetenekli, başarılı ancak maddi desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine karşılıksız burs vermektedir. Burs başvurusunda bulunacak öğrencilerin ahlaki, milli ve kültürel değerleri önemsemesi arzu edilir. Burs başvurusunda bulunmuş her bir öğrenciden de iş hayatına atıldığında bu türlü olanakları sağlaması ümit edilir.

2022-2023 yılı burs başvuruları hakkında genel bilgilere ve başvuru için gönderilmesi gereken belgelere aşağıda yer alan ilgili butonlara basarak ulaşabilirsiniz.

Başvuru Hakkında Genel Bilgi:

  • Lisans programlarının 2,3,4,5 ve 6 sınıflarına burs verilecektir. Üniversiteye yeni kayıt yaptırmış 1 sınıf öğrencileri burs imkânından yararlanamayacaktır.
  • Mustafa Öncel Eğitim Kültür Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı Burs Formu web sitemizden doldurulup, printer çıktısı alınarak, ek istenilen belgelerle birlikte aps veya kargo yoluyla aşağıda yer alan adrese ulaştırılacaktır. (Formu belirlenen tarihlerde ulaştırmayan öğrenci başvurusu kabul edilmeyecektir.)

Başvuru Tarihleri

  • Başvurular, 06 EYLÜL 2022-26 EYLÜL 2022 tarihleri arasında alınacaktır.

Burs Talebinde Bulunacak Öğrencilerde Aranan Genel Şartlar:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

  • Mal varlığı ve gelir durumuna göre maddi desteğe ihtiyacı olmak,

  • Lisans programlarının 2,3,4,5 ve 6 sınıflarında okumak, ( Üniversiteye yeni kayıt yaptırmış 1 sınıf öğrencileri burs imkanından yararlanamayacaktır.)

  • Başarılı olmak ( Ara sınıflar için: Başarısız dersi olmamak veya genel başarı ortalaması 4 üzerinden en az 3 (100 üzerinden not verilen üniversitelerde en az 80) olup bir üst sınıfa geçiş hakkı kazanmış olmak,

  • Üniversitelerin 4 yıllık Lisans Programı ve Yüksek Lisans öğrencisi olmak,

  • Herhangi bir kurum ya da kuruluştan burs almıyor olmak (KYK bursu hariç),

  • Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi öğrencisi olmak,

  • Üniversitelerin Tıp, Hukuk, Eczacılık, İşletme, Diş Hekimliği, Grafik Tasarım, Mühendislik (Moleküler Biyoloji ve Genetik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Metalurji-Malzeme Mühendisliği, Biyomühendislik ve ilgili alt dalları) bölümlerinde okuyor olmak.

Detaylı bilgi için kurumsal@selcukluholding.com.tr adresine mailinizi iletebilirsiniz.

Burs İçin Öğrencilerden İstenilen Belgeler:

  1. Öğrenci Belgesi
  2. Not durumunu gösterir belge (Transkript)
  3. Nüfus cüzdan fotokopisi
  4. Nüfus Müdürlüğü’nden alınacak aile nüfus kaydı
  5. Çalışan anne ve babanın maaş bordrosu
  6. 2 adet vesikalık fotoğraf
  7. Sabıka kaydı
  8. LYS Sonuç belgesi
  9. Ekli Mustafa Öncel Eğitim Kültür Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı Formu doldurulacaktır. Tüm form alanları BÜYÜK HARFLERLE doldurulmalıdır. Sadece e-posta alanı küçük harflerle doldurulmalıdır.
  10. Aydınlatma ve Rıza metni (Ad-soyad ile tarih yazılmalı ve imzalanmalıdır)

Başvuruların değerlendirilmesi, başvuru tarihinin sona ermesiyle birlikte başlar ve değerlendirme sonucuna göre ön elemeyi geçen öğrenciler mülakata alınır.

BAŞVURU FORMUNU İNDİR
AYDINLATMA VE RIZA METNİ İNDİR

Başvuru Adresi:

SELÇUKLU HOLDİNG (Mustafa Öncel Eğitim, Kültür, Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı)
Veysel Karani Mah. Çolakoğlu Sok.
No: 10, Kat: 7-8-9, 34885, Sancaktepe / İstanbul
Tel: 0216 564 82 90

Bursun Ödenmesi

Burs kazandığı kendisine duyurulan adaylara, gerekli belgeleri tamamlandıktan sonra eğitim gördüğü aylarda burs ödemesi yapılır. Mustafa Öncel Eğitim, Kültür, Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı bursu karşılıksız olup, geri ödeme veya hizmet yükümlülüğü içermemektedir.

 

1 Comments

  • Alamazsın,asgari 2.sınıf olma şartı aranıyor.

Comments are closed.