Türk Loydu Vakfı Burs Başvurusu

turk-loydu-vakfi-burslariTürk Loydu Vakfı; sahip olduğu şirketlerden elde ettiği gelirle ve burs verilmesi kapsamında yapılan bağışlarla oluşturduğu bütçesinin bir bölümüyle, Vakfın ulvi amaçları ve toplumsal sorumluluğu kapsamında, Vakıf amaç ve görevleri, faaliyet alanlarıyla ilişkili olarak Lisans, Lisansüstü (Yüksek Lisans ve Doktora) öğrenci bursları sunmaktadır.

Türk Loydu; burs yardımlarını imkânları dâhilinde, daha çok şirketleri bünyesinde hizmet verilen sektörlere (denizcilik, gemi inşa ve diğer endüstriyel sahalar, sigortacılık, vb.) özgü lisans ve lisansüstü programları ile Yönetim Kurulunun belirleyeceği diğer programlarda öğrenim gören lisans ve lisansüstü öğrencilerine, akademisyenlere yöneltmiştir. Vakfımızca belirlenmiş olan, Burslara İlişkin Şartlar Ve Adaylarda Aranan Genel Nitelikler için bağlantıyı tıklayınız.

Türk Loydu tarafından oluşturulan kontenjan kapsamında burs verilebilecek lisansüstü tez ve doktora üstü çalışma konuları için tıklayınız.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı burs başvuru sürecimiz başlamıştır. 2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı için  burs kontenjanı ayrılmış ilgili yükseköğretim kurumları ile diğer kurum ve  kuruluşlara bilgi verilmiştir.
2020/2021 Eğitim Öğretim Yılında Lisans programı kapsamında bursiyer adaylarının başvurularının, kontenjan ayrılmış olan kurum ve kuruluşlar tarafından  11 Aralık 2020 mesai bitimine kadar gönderilmesi beklenmektedir.

2020/2021 Eğitim Öğretim Yılında Lisansüstü programı kapsamında bursiyer adaylarının başvurularının, burs talep eden kontenjan ayrılmış olan üniversitelerin lisansüstü programlarında kayıtlı öğrenciler tarafından 11 Aralık 2020 mesai bitimine kadar doğrudan adresimize gönderilmesi beklenmektedir.

TÜRK LOYDU VAKFI bursuna başvuru yapmak isteyenler, burs başvuru sürecimiz başladığında, talep edilen diğer belgelerle birlikte göndermeleri istenen burs talep formu için tıklayabilirler..

Sorular ve başvurular hakkında bilgi talebi için: burs@turkloydu.org