Kanserli Çocuklara Umut Vakfı Burs Başvurusu

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı olarak eğitimini yurt içinde sürdürebilmek için maddi desteğe ihtiyaç duyan, tedavisi devam eden veya tamamlanmış okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim ve üniversite öğrencilerine Umudum Eğitim Burs Programı kapsamında eğitim bursu vermekteyiz.

Çocukların eğitim umuduna tutunarak motivasyonlarını güçlendirmek ve tedavi sürecinin getirdiği maddi dezavantajlar nedeniyle eğitim hayatlarının etkilenmemesi hedefiyle başlatılan program kapsamında KAÇUV bursiyeri olan öğrencilerimizin ve ailelerinin yeni dönem başvurularında aşağıdaki notları dikkatle okumasını rica ederiz.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında;

1. 2. 3. ve 4. sınıfa devam edecek bursiyerlerimizin bursa başvuru yapmadan bursları devam edecektir.
5. sınıfa başlayacak bursiyerlerimizin (Ortaokula geçiş nedeniyle) Eylül ayında burs başvurusunu yeniden yapması ve değerlendirilme sürecine girmesi gerekmektedir.

6. 7. ve 8. sınıfa devam edecek bursiyerlerimizin bursa başvuru yapmadan bursları devam edecektir.
9. sınıfa başlayacak bursiyerlerimizin (Liseye geçiş nedeniyle) Eylül ayında bursa burs başvurusunu yeniden yapması ve değerlendirilme sürecine girmesi gerekmektedir.

10. 11. ve 12. sınıfa devam edecek bursiyerlerimizin bursa başvuru yapmadan bursları devam edecektir.
12. sınıfı bitirip üniversiteye yerleşen ve kayıt yaptıran bursiyerlerimizin Eylül ayında burs başvurusunu yeniden yapması ve değerlendirme sürecine girmesi gerekmektedir.

Burs başvuruları; Eylül ayında KAÇUV resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden yayınlanacak başvuru formu üzerinden alınacaktır.