Kayseri Şeker Fabrikası Vakfı (KAYŞEV) Burs Başvurusu

Kayseri Şeker Fabrikas Eğitim ve Sağlık Vakfı olarak her yıl yüzlerce öğrenciye burs vermenin gururunu yaşıyoruz.Burs verilen bu öğrenciler yüksek oranla lisans öğrenimi görmekte.Tıp,mühendislik,hukuk,öğretmenlik,mimarlık,fizyoterapi,diş hekimliği,hemşirelik,tarih,fizik,kimya,felsefe, sağlık yönetimi,sosyoloji,toprak bilimi,sivil havacılı,tarım ekonomisi,maliye,veterinerlik,bitki koruma,sanat tarihi,ilahiyat,sinema,siyaset bilimi ve komu yönetimi gibi ülkenin kalkınmasında birçok görev üstlenen bu çalışma dallarının hepsinde okuyan ve bizim derneğimizden burs alan öğrencilerimiz var.
 
LK DEFA BAŞVURU YAPACAK BURSİYER ADAYLARI İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
 
Başvuru Formunu Doldurmadan Önce Lütfen Dikkatli Okuyunuz!
 
Bu başvuru formunu duyurular kısmında ilan olunan “BURS BAŞVURU ŞARTLARI VE BURS İLE İLGİLİ AYRINTILAR” başlıklı kısımda belirtilen başvuru şartları uyanlar dolduracaktır.
 
Dolduracak olduğunuz burs başvuru formu hakkında;
– Bursiyer adaylarımızın öğrenim gördükleri okullar ile ilgili kısmı işaretlerken;
Başvuru Formu üzerindeki Üniversite Adı-Fakülte/Yüksek Okul Adı ve Bölüm Adı kutucuğunda, okudukları okul ve ilgili bölümü bulamadıkları takdirde,
Başvuru Formundaki Diğer Üniversite/Fakülte/Bölüm kutucuğuna, eğitim gördükleri okul adı fakülte ve bölümü yazmaları yeterli olacaktır.
– “Eğitim Bursu Başvuru Formu“nu tamamladıktan hemen sonra, size sistem tarafından bir şifre verilecek olup, bu şifreyi başvurunuz sonuçlanana dek saklamanız gerekmektedir.
– Burs başvuru sonucunuzu, web sitemiz üzerinden, tarafınıza verilmiş olan bu şifre ve T.C. Kimlik numaranız ile giriş yaparak öğrenebileceksiniz. Başvuru formunda beyan ettiğiniz telefon numarasına şifre sms ile gelecektir.
– Tarafınıza verilen bu şifre ile 01.09.2023-30.09.2023 tarihleri arasında “Eğitim bursu başvuru formu“nda beyan ettiğiniz bilgilerinizde güncelleme yapabilirsiniz. 30.09.2023 tarihinden sonra herhangi bir değişiklik yapamazsınız.
– Ayrıca tarih sınırlaması olmaksızın, web sitemiz üzerinden sisteme giriş yaparak “Eğitim bursu başvuru formu “ görüntüleyebilir ve çıktısını alabilirsiniz. Güncelleme yapanlar güncelleme sonrasında burs başvuru formu çıktılarını güncel olarak almaları gerekmektedir.
– Adaylar; “Eğitim bursu başvuru formu “ nu doldurmadan önce, gerekli evrakların listesini inceleyecek, belgesini temin edemeyeceği bir kriteri “eğitim bursu başvuru formu ” nda işaretlemeyecektir.
– Adaylarımızın; (E-Aile Gelir Durumu Kısmı) Aile Toplam Gelir ve Anne-Baba Gelir kısımlarına Maaş veya Gelir Belgesi gibi resmi belge ibraz edemeyecekleri bir gelir girmemeleri, aile bireylerinizin belgelendirilebilecek resmi gelirlerini beyan etmeniz gerekmektedir.Anne ve/veya babadan maaşlı çalışan yoksa çiftçilikle uğraşıyorlarsa yıllık gelirini beyan edecektir.
http://basvuru.kaysev.org.tr/

4 Comments

  • Sitede başvuru onayla dedikten sonra hiçbi şey değişmiyor. Eksik bi şey de yapmıyorum her şey tamam başvuru yapabilen var mı

    • Başvuruyu yaptın mı burs yattı mi acaba benim hala yatmadı sorun mu oluştu merak ettim

  • Aylık ne kadar burs veriliyor

  • Gittiğinizde ordan veriyorlar kendileri

Comments are closed.